| Автор | Съобщение |
|---|
koolslash
Присъединил се: 24 май 2009 Мнения: 24
| 20 юни, 2009 10:40 Верига за IR сензор за да прочетете на <3 см разстояние (10 точки | | |
|
| Искам да направят IR приемник изключително чувствителна, че може да се открие IR светлина в DC моторни DISC.distance между TX-RX ще бъде <3 метра той ще трябва да се генерира импулс, когато цикълът е завършен.
10 точки ще се присъди на лице, което осигури ранно точното решение. Имам нужда да го приложат и да се покаже по този понеделник. |
|
| Обратно към началото | |
 |
FvM
Присъединил се: 22 Януари 2008 Мнения: 4171 Подпомогнат: 627 Местоположение: Бохум, Германия
| 20 юни, 2009 11:04 Верига за IR сензор за да прочетете на <3 см разстояние (10 точки | | |
|
| Отделно от обещаващите точки (Лично аз не се нуждаят от нея), трябва преди всичко се изясни проблема. Описанието е много неясна. isn't a known technical term, I think. Например DC моторни DISC не е известен технически план, мисля. И да се избегне кръстосано публикации. |
|
 |
koolslash
Присъединил се: 24 май 2009 Мнения: 24
| 20 юни, 2009 20:45 Re: Верига за IR сензор за да прочетете на <3 см разстояние (10 PO | | |
|
| Отколкото за съвета. DONT всъщност знаят, което е точната папка за тази тема.
Така че проблемът е: Искам да въведат система за хранене, които ще прочетете на въртене на DC мотор. Сега Im ще използват IR-сензор. Трябва да знаете, че това, което трябва да направя, за да направя моя IR-датчик работи. Искам да хълма предавателя и приемника в целия GEAR или DISC монтирани на моторни DC с дупка в нея. Искам, когато Ir светлина минава през дупката на този уред / диска тогава IR приемник се генерира пулс. разстоянието между предавателя & приемника е основен проблем. (аз искам да направя това, че много чувствителни). |
|
 |
FvM
Присъединил се: 22 Януари 2008 Мнения: 4171 Подпомогнат: 627 Местоположение: Бохум, Германия
| 20 юни, 2009 22:16 Верига за IR сензор за да прочетете на <3 см разстояние (10 точки | | |
|
| | Обикновено, изпращача и получателя на photointerrupter са монтирани с няколко мм разстояние. Операция е много лесно и трябва да работи с всякакви IR сензор тип, без чувствителност въпроси. Но аз не разбирам, ако има специални ограничения за вашия дизайн. |
|
 |