Правила | Последни постове | темата RSS | Търсене | Регистрация | Вход

Верига за IR сензор за да прочетете на <3 см разстояние (10 точки

Post new topic Reply to topic EDAboard.com Форуми -> Индустриален, Автоматика и роботика Форум -> Верига за IR сензор за да прочетете на <3 см разстояние (10 точки
Арабски версия Българска версия Каталонски версия Чешка версия Датска версия Немска версия Гръцки версия Английска версия Испански версия Фински версия Френска версия Хинди версия Хърватски версия Индонезийски версия Италианската версия Иврит версия Японска версия Корейски вариант Литовски версия Латвийски версия Нидерландски език Норвежки версия Полски версия Португалски версия Румънски версия Руска версия Словашка версия Словенски версия Сръбската версия Шведска версия Тагалог версия Украински версия Виетнамски версия Китайски версия
Автор Съобщение
koolslash

Присъединил се: 24 май 2009

Post 20 юни, 2009 10:40 Верига за IR сензор за да прочетете на <3 см разстояние (10 точки

Искам да направят IR приемник изключително чувствителна, че може да се открие IR светлина в DC моторни DISC.distance между TX-RX ще бъде <3 метра той ще трябва да се генерира импулс, когато цикълът е завършен.

10 точки ще се присъди на лице, което осигури ранно точното решение.
Имам нужда да го приложат и да се покаже по този понеделник.
Обратно към началото
View user's profile
FvM

Присъединил се: 22 Януари 2008
Подпомогнат: 627

Post 20 юни, 2009 11:04 Верига за IR сензор за да прочетете на <3 см разстояние (10 точки

Отделно от обещаващите точки (Лично аз не се нуждаят от нея), трябва преди всичко се изясни проблема. Описанието е много неясна.
isn't a known technical term, I think. Например DC моторни DISC не е известен технически план, мисля.
И да се избегне кръстосано публикации.
Обратно към началото
View user's profile
koolslash

Присъединил се: 24 май 2009

Post 20 юни, 2009 20:45 Re: Верига за IR сензор за да прочетете на <3 см разстояние (10 PO

Отколкото за съвета. DONT всъщност знаят, което е точната папка за тази тема.

Така че проблемът е:
Искам да въведат система за хранене, които ще прочетете на въртене на DC мотор. Сега Im ще използват IR-сензор. Трябва да знаете, че това, което трябва да направя, за да направя моя IR-датчик работи. Искам да хълма предавателя и приемника в целия GEAR или DISC монтирани на моторни DC с дупка в нея.
Искам, когато Ir светлина минава през дупката на този уред / диска тогава IR приемник се генерира пулс.
разстоянието между предавателя & приемника е основен проблем. (аз искам да направя това, че много чувствителни).
Обратно към началото
View user's profile
FvM

Присъединил се: 22 Януари 2008
Подпомогнат: 627

Post 20 юни, 2009 22:16 Верига за IR сензор за да прочетете на <3 см разстояние (10 точки

Обикновено, изпращача и получателя на photointerrupter са монтирани с няколко мм разстояние. Операция е много лесно и трябва да работи с всякакви IR сензор тип, без чувствителност въпроси. Но аз не разбирам, ако има специални ограничения за вашия дизайн.
Обратно към началото
View user's profile
Post new topic Reply to topic EDAboard.com Форуми -> Индустриален, Автоматика и роботика Форум -> Верига за IR сензор за да прочетете на <3 см разстояние (10 точки
Страница 1 от 1 Всички времена са GMT 2 Часа

Abuse | | Управление | | Модератори | | Подкрепете ни | | карта на сайта
Темата RSS