Правила | Последни постове | темата RSS | Търсене | Регистрация | Вход

hfss грешка: Матрицата solver изключение: на паметта

Post new topic Reply to topic EDAboard.com Форуми -> Електромагнитна Проектиране и симулация -> hfss грешка: Матрицата solver изключение: на паметта
Арабски версия Българска версия Каталонски версия Чешка версия Датска версия Немска версия Гръцки версия Английска версия Испански версия Фински версия Френска версия Хинди версия Хърватски версия Индонезийски версия Италианската версия Иврит версия Японска версия Корейски вариант Литовски версия Латвийски версия Нидерландски език Норвежки версия Полски версия Португалски версия Румънски версия Руска версия Словашка версия Словенски версия Сръбската версия Шведска версия Тагалог версия Украински версия Виетнамски версия Китайски версия
Автор Съобщение
mcyberey

Присъединил се: 18 февруари 2006

Post 12 юни 2009 17:52 hfss грешка: Матрицата solver изключение: на паметта
Tags: ansoftbin64 hfss грешка на паметта адаптивно решение настройка hf3d грешка microstrip от паметта hfss

Държа се с това на паметта грешка в HFSS, но проблемът е, че все още има свободни паметта на компютъра ми и дори не стартира с помощта на суап пространство.

HFSSDesign1 (DrivenModal)
[грешка] Адаптивно разтвор настройка, процес hf3d грешка: Матрицата solver изключение: от паметта .. (10:59 AM 12 юни, 2009)
[грешка] Симулационни приключи с изпълнение грешка на сървъра: Локално Машиностроене. (10:59 AM 12 юни, 2009)

По време на тази грешка имах 2,5 GB свободно от 8 GB на овена и суап пространството е неизползван.

Аз съм с HFSS 11,1 на Debian с 64 битов ядро. Имам AMD 64bit CPU с 8GB на овена и суап пространството, до 10GB.

Това е странно, че е грешка и предотвратяване ме симулира нещо отвъд простите microstrip линия.

Ако някой има някакви вход или като види тази грешка, моля да ме уведомите. Има някои ограничения за размера на овен hfss да използвам? Може би матрицата solver те допускане за Linux е само 32bit, това е единственото логично обяснение Мога да мисля за най-ти момент.

Добавени след 43 минути:

Решен проблемът, бе в действителност с помощта на 32 битов двоични файлове. За да се определи, просто копирайте двоични файлове от ansoftbin64 директорията в главната директория, където е инсталиран и hfss презапишете 32 битов двоични файлове.

Мисля, че това беше последната част, за да HFSS да работи перфектно и инсталира на всяка Linux дистрибуция!
Обратно към началото
View user's profile
ravi8331

Присъединил се: 04 юли 2008
Публикации: 265
Подпомогнат: 80

Post 14 юни 2009 13:24 Re: hfss грешка: Матрицата solver изключение: на паметта

Мисля, че просто рестартирайте компютъра и стартирайте го отново, след което на този проблем може да се премахне.
HFSS предостави този вид грешка, когато са в непрекъснато използване на една и съща програма, дълго време с различни промени в него.
така, че тя може да опитате да ви помогнат да ....
Обратно към началото
View user's profile
MTU

Присъединил се: 19 Ноември 2008

Post 18 юни 2009 19:26 Re: hfss грешка: Матрицата solver изключение: на паметта

Когато промените нещо, почисти предишни решения и тогава започвате нова симулация. Надявам се, че тя ще бъде полезна.

irfan
Обратно към началото
View user's profile
Post new topic Reply to topic EDAboard.com Форуми -> Електромагнитна Проектиране и симулация -> hfss грешка: Матрицата solver изключение: на паметта
Страница 1 от 1 Всички времена са GMT 2 Часа

Abuse | | Управление | | Модератори | | Подкрепете ни | | карта на сайта
Темата RSS