Правила | Последни постове | темата RSS | Търсене | Регистрация | Вход

Необичайни Stepper Моторни окабеляване

Post new topic Reply to topic EDAboard.com Форуми -> Индустриален, Автоматика и роботика Форум -> Нестандартни Stepper Моторни окабеляване
Арабски версия Българска версия Каталонски версия Чешка версия Датска версия Немска версия Гръцки версия Английска версия Испански версия Фински версия Френска версия Хинди версия Хърватски версия Индонезийски версия Италианската версия Иврит версия Японска версия Корейски вариант Литовски версия Латвийски версия Нидерландски език Норвежки версия Полски версия Португалски версия Румънски версия Руска версия Словашка версия Словенски версия Сръбската версия Шведска версия Тагалог версия Украински версия Виетнамски версия Китайски версия
Автор Съобщение
gailen

Присъединил се: 10 юни 2009

Post 10 юни 2009 21:17 Необичайни Stepper Моторни окабеляване
Tags: Warner електрически stepper stepper моторни окабеляване 6 жици stepper моторни електрически жици Warner stepper моторни Warner електрически stepp моторни окабеляване stepper мотори как да телени един stepper моторни

Купих някои излишък stepper мотори и аз се опитвам да измисля начин да се намесвам към тях.

Неговият един Уорнър Електрик Засилване моторни модел SM-096-0030-AG

Тя е 10DC с 1,8 градуса по стъпка
Тя използва 6 жици.
Аз измерени 2,5 ohms между 1,2 4,5 и 3,6
Аз измерва отваря с друга комбинация.

От четене, мислех, че на 6 телени такива ние трябваше да има логично 2 полюса с A-, A, A "и" B-, B, B hookups. Например, един-и А трябва да има два пъти по-резистентност между А, А-или А, A , тъй като е 2 намотки.

Аз съм в състояние да намерят материали за кабели за този модел, както и всеки друг, че изглежда има сходни свойства. Am I гледаш я има, или някой да има идея как това трябва да работи?

Благодарности
Обратно към началото
View user's profile
FvM

Присъединил се: 22 Януари 2008
Подпомогнат: 627

Post 11 юни 2009 11:35 Необичайни Stepper Моторни окабеляване
Tags: 3 фаза stepper три часа фаза stepper моторни 3 фаза stepper моторни три часа фаза стъпка моторни

Това звучи като трифазни stepper конфигурация. Необичайно, но е възможно все пак. Вие може да искате да се направи оценка на фаза ориентация често отделните намотки, чрез определяне на ръка на моторни вал и прилагане на настоящите до намотки последователно.
Обратно към началото
View user's profile
venix

Присъединил се: 20 Март 2008
Подпомогнат: 9

Post 15 юни 2009 10:41 Re: Необичайни Stepper Моторни окабеляване

Привет!

Виж това:

С най-добри пожелания!
Venix
Обратно към началото
View user's profile
FvM

Post 15 юни 2009 15:28 Необичайни Stepper Моторни окабеляване

Ти очевидно прочетете за 6 кабели и пренебрегват другите неща каза.
Обратно към началото
View user's profile
gailen

Post 15 юни 2009 20:37 Re: Необичайни Stepper Моторни окабеляване

FvM,

Изглежда, че тя е 3 фаза. Работата трябва да се изгради една по-сложна, че водачът може обратната него без кратко състояние. Вероятно 3 H-мост вериги, които могат да се справят 3А и използва microcontroller да засилят чрез тях.

Аз може да бъде традиционна 4-късна фаза на един за проекти, като тези тенденция да бъдат по-стандарт.
Обратно към началото
View user's profile
FvM

Post 15 юни 2009 23:13 Необичайни Stepper Моторни окабеляване
Tags: stepper моторни окабеляване 3 фаза stepper 3 фаза моторни окабеляване окабеляване stepper мотори окабеляване 3 фаза моторни 3 фаза stepper моторни 5-фаза stepper моторни звезда

Да, можеш да мислиш за нея като синхронни 3-фаза моторни и 3-фаза на моста трябва да работят с моторни делта или звезда окабеляване.

Трябва да призная, никога не съм чувал за него преди. А немската фирма направени 5-фаза stepper мотори в миналото, но те са изложени на бизнеса, тъй като дълго.
Обратно към началото
View user's profile
gailen

Post 15 юни 2009 23:38 Re: Необичайни Stepper Моторни окабеляване
Tags: 3 фаза stepper

Да аз като че ли са придобили късмет избират тези като моя настойнически към степери. За съжаление, там няма никакви спецификационен листове, които идват от излишъка част магазини, но аз не съм оплаквам много, тъй като те са само 5 $ парче. Той вероятно ще бъде забавно да видя дали не мога да движеща верига за него. Имам някои от частите. Просто трябва да преинсталирате ми компилатор и за IDE контролера.

Видях някои сайтове с някои малки споменаване на 3 и 5 фаза степери, но няма данни за тях. Аз съм просто се приема че те имат по-голям въртящ момент способности.
Обратно към началото
View user's profile
venix

Присъединил се: 20 Март 2008
Подпомогнат: 9

Post 18 юни 2009 19:28 Re: Необичайни Stepper Моторни окабеляване
Tags: stepper моторни телове stepper моторни окабеляване окабеляване stepper моторни

Цитат:
FvM
PostPosted: 15 юни 2009 15:28 Стълб Тема: Необичайни Stepper Моторни окабеляване
Ти очевидно прочетете за 6 кабели и пренебрегват другите неща каза.

Моя грешка!

С най-добри пожелания!
Venix
Обратно към началото
View user's profile
elrayes

Присъединил се: 03 юни 2008

Post 21 юни 2009 13:19 Re: Необичайни Stepper Моторни окабеляване

Мисля, че приложената снимка може да ти помогне.

успех Усмивка

Съжаляваме, но трябва да имате за вход, за да видите тази закрепване

Обратно към началото
View user's profile
Post new topic Reply to topic EDAboard.com Форуми -> Индустриален, Автоматика и роботика Форум -> Нестандартни Stepper Моторни окабеляване
Страница 1 от 1 Всички времена са GMT 2 Часа

Abuse | | Управление | | Модератори | | Подкрепете ни | | карта на сайта
Темата RSS