Правила | Последни постове | темата RSS | Търсене | Регистрация | Вход

[Помощ] Elektronikon регулатора на налягането

Post new topic Reply to topic EDAboard.com Форуми -> Индустриален, Автоматика и роботика Форум -> [Помощ] Elektronikon регулатора на налягането
Арабски версия Българска версия Каталонски версия Чешка версия Датска версия Немска версия Гръцки версия Английска версия Испански версия Фински версия Френска версия Хинди версия Хърватски версия Индонезийски версия Италианската версия Иврит версия Японска версия Корейски вариант Литовски версия Латвийски версия Нидерландски език Норвежки версия Полски версия Португалски версия Румънски версия Руска версия Словашка версия Словенски версия Сръбската версия Шведска версия Тагалог версия Украински версия Виетнамски версия Китайски версия
Автор Съобщение
mbider

Присъединил се: 20 декември, 2001

Post 08 юни 2009 22:38 [Помощ] Elektronikon регулатора на налягането

Привет

Аз съм на вземане на поддръжката на множество регулатори за налягане Atlas copco компресора.
Моделът на регулатора е:
ATLAS COPCO_MODEL: 1900-0701-24
На предната част е маркирана ELEKTRONIKON
Този модел е, наред с други памет нулева мощност Таймер 48T02 тип и за съжаление тя не успее, дори ако се постави нова такава, тя не работи, защото има нужда от инсталиране, аз може да реши проблема, като копирате съдържанието от една до друга, но да се промени някои параметри, като максималното налягане е невъзможно.
Бих искал да знам дали има начин да се определят тези стойности или малко на техническа документация.
Атлас copco вече не осигурява поддръжка за тези модели там.

И ви благодаря предварително
Обратно към началото
View user's profile
Google
AdSense

Post 08 юни 2009 22:38 Обяви

Обратно към началото
Post new topic Reply to topic EDAboard.com Форуми -> Индустриален, Автоматика и роботика Форум -> [Помощ] Elektronikon регулатора на налягането
Страница 1 от 1 Всички времена са GMT 2 Часа

Abuse | | Управление | | Модератори | | Подкрепете ни | | карта на сайта
Темата RSS