Правила | Последни постове | темата RSS | Търсене | Регистрация | Вход

стартиране проблем с HC08 LK24

Post new topic Reply to topic EDAboard.com Форуми -> Microcontrollers -> започнат проблем с HC08 LK24
Арабски версия Българска версия Каталонски версия Чешка версия Датска версия Немска версия Гръцки версия Английска версия Испански версия Фински версия Френска версия Хинди версия Хърватски версия Индонезийски версия Италианската версия Иврит версия Японска версия Корейски вариант Литовски версия Латвийски версия Нидерландски език Норвежки версия Полски версия Португалски версия Румънски версия Руска версия Словашка версия Словенски версия Сръбската версия Шведска версия Тагалог версия Украински версия Виетнамски версия Китайски версия
Автор Съобщение
alzomor

Присъединил се: 09 Юни 2005
Публикации: 592
Подпомогнат: 31

Post 05 май 2009 8:23 започнат проблем с HC08 LK24

Здрасти

Аз съм с LK24 и Кодекса Warrior Вж 3,0 build03050, sevice обратно JB12 и услуги обратно LJ24/lk24.
и използване на cyclon пропорционално за ISP.
Имам Използвам тази настройка от години.

Аз наскоро направихме промяна в Firmware и изтеглени към микропредприятия.

Проблемът е, че след като програмиране, когато силата на борда на микро работи вероятно, но ако аз мощност за установяване на борда и мощност той отново програмата да не стартира изобщо.

Ако се опитате да направите ОО нулиране нещо не се промени програмата да не стартира.
единственият начин за преодоляване на този проблем е да се reprogram на микро-и той ще работи едно и също време, само след програмиране.

Ако се опитам един от старите програми, тя работи вероятно

Каква е причината за този проблем и как мога да се преодолее това?

Салам
Hossam Alzomor
WWW () ИГ () ORG
Обратно към началото
View user's profile
Google
AdSense

Post 05 май 2009 8:23 Реклами

Обратно към началото
alzomor

Присъединил се: 09 Юни 2005
Публикации: 592
Подпомогнат: 31

Post 10 юни 2009 14:19 Re: стартиране проблем с HC08 LK24

Благодаря за вашата оферта

Но ако имате отговор изпрати го тук
Каква е ползата от регистриране там

Салам
Hossam Alzomor
Обратно към началото
View user's profile
Post new topic Reply to topic EDAboard.com Форуми -> Microcontrollers -> започнат проблем с HC08 LK24
Страница 1 от 1 Всички времена са GMT 2 Часа

Abuse | | Управление | | Модератори | | Подкрепете ни | | карта на сайта
Темата RSS