Правила | Последни постове | темата RSS | Търсене | Регистрация | Вход

LDPC кодове над GF (р)

Post new topic Reply to topic EDAboard.com Форуми -> Цифрова комуникация -> LDPC кодове над GF (р)
Арабски версия Българска версия Каталонски версия Чешка версия Датска версия Немска версия Гръцки версия Английска версия Испански версия Фински версия Френска версия Хинди версия Хърватски версия Индонезийски версия Италианската версия Иврит версия Японска версия Корейски вариант Литовски версия Латвийски версия Нидерландски език Норвежки версия Полски версия Португалски версия Румънски версия Руска версия Словашка версия Словенски версия Сръбската версия Шведска версия Тагалог версия Украински версия Виетнамски версия Китайски версия
Автор Съобщение
Moshu95

Присъединил се: 11 февруари 2009
Подпомогнат: 2

Post 22 април 2009 6:38 LDPC кодове над GF (р)

Някой вече е работил по тази тема?
Аз съм в момента работи по него и аз ще се радват да обсъдят въпроса с хора, които вече работят по въпроса.
Обратно към началото
iceflow

Присъединил се: 31 Март 2009

Post 29 април 2009 14:56 LDPC кодове над GF (р)

Аз съм в момента работи върху този аспект. Аз също ще се ползват за обсъждане на въпроса!
Кои аспекти ли работиш? Декодиране, кодиране или строителство?
Обратно към началото
Moshu95

Присъединил се: 11 февруари 2009
Подпомогнат: 2

Post 29 април 2009 15:46 Re: LDPC кодове над GF (р)
Tags: ldpc кодове

Всъщност бих искала да поговорим за декодиране.
Аз бях изпълнява прогресивна Edge растеж алгоритъм и да го използвате за двоични кодове LDPC Но аз ще го използват за нетърговски LDPC двоични кодове за момента.
Аз ще трябва да погледнете по-добро строителство, веднага щом ще има декодер.
Но съществуват различни декодер за неспазване LDPC двоични кодове и щях да намеря много да има храна от някой, който вече са свършили декодер за неспазване LDPC двоични кодове.
Били ли сте свършили декодер? Ако е така, кои са ви избрали и защо?
С най-добри пожелания,
Обратно към началото
iceflow

Post 29 април 2009 18:17 LDPC кодове над GF (р)
Tags: ldpc кодове

Току-що свърши nonbinary LDPC кодове, и не малко работа по декодиране и само на определени за правиш FFT QSPA декодиране алгоритъм.
Мисля, че да можете да използвате FFT QSPA ако U просто искате да тествате работата на паритета проверка matrice.
Моите изследвания на конструкциите на H е основно върху структурирана конструкции.
Кои реализации ви използва за симулация, matlab или С език? Отне много време за пускане използва MATLAB език за симулация? Смятам, използвайки езика C сега. Може ли да ми дадете някакъв съвет?
Благодаря!
Обратно към началото
iceflow

Post 21 май 2009 17:38 LDPC кодове над GF (р)

Аз съм в момента работи по него и аз ще се радват да обсъдят въпроса с хората, които вече са на работа или се работи върху нея.
Така че всеки, който искате да disscuss този аспект може да общува с мен!
Обратно към началото
Post new topic Reply to topic EDAboard.com Форуми -> Цифрова комуникация -> LDPC кодове над GF (р)
Страница 1 от 1 Всички времена са GMT 2 Часа

Abuse | | Управление | | Модератори | | Подкрепете ни | | карта на сайта
Темата RSS