| Автор | Съобщение |
|---|
Moshu95
Присъединил се: 11 февруари 2009 Мнения: 11 Подпомогнат: 2
| 22 април 2009 6:38 LDPC кодове над GF (р) | | |
|
| Някой вече е работил по тази тема? Аз съм в момента работи по него и аз ще се радват да обсъдят въпроса с хора, които вече работят по въпроса. |
|
| Обратно към началото | |
 |
iceflow
Присъединил се: 31 Март 2009 Мнения: 3
| 29 април 2009 14:56 LDPC кодове над GF (р) | | |
|
| Аз съм в момента работи върху този аспект. Аз също ще се ползват за обсъждане на въпроса! Кои аспекти ли работиш? Декодиране, кодиране или строителство? |
|
 |
Moshu95
Присъединил се: 11 февруари 2009 Мнения: 11 Подпомогнат: 2
| 29 април 2009 15:46 Re: LDPC кодове над GF (р) | | | Tags: ldpc кодове |
|
| Всъщност бих искала да поговорим за декодиране. Аз бях изпълнява прогресивна Edge растеж алгоритъм и да го използвате за двоични кодове LDPC Но аз ще го използват за нетърговски LDPC двоични кодове за момента. Аз ще трябва да погледнете по-добро строителство, веднага щом ще има декодер. Но съществуват различни декодер за неспазване LDPC двоични кодове и щях да намеря много да има храна от някой, който вече са свършили декодер за неспазване LDPC двоични кодове. Били ли сте свършили декодер? Ако е така, кои са ви избрали и защо? С най-добри пожелания, |
|
 |
iceflow
| 29 април 2009 18:17 LDPC кодове над GF (р) | | | Tags: ldpc кодове |
|
| Току-що свърши nonbinary LDPC кодове, и не малко работа по декодиране и само на определени за правиш FFT QSPA декодиране алгоритъм. Мисля, че да можете да използвате FFT QSPA ако U просто искате да тествате работата на паритета проверка matrice. Моите изследвания на конструкциите на H е основно върху структурирана конструкции. Кои реализации ви използва за симулация, matlab или С език? Отне много време за пускане използва MATLAB език за симулация? Смятам, използвайки езика C сега. Може ли да ми дадете някакъв съвет? Благодаря! |
|
 |
iceflow
| 21 май 2009 17:38 LDPC кодове над GF (р) | | |
|
| Аз съм в момента работи по него и аз ще се радват да обсъдят въпроса с хората, които вече са на работа или се работи върху нея. Така че всеки, който искате да disscuss този аспект може да общува с мен! |
|
 |