Правила | Последни постове | темата RSS | Търсене | Регистрация | Вход

Имам нужда от интелигентен зарядно за моята Nicad тренировка на батерията и т.н.

Post new topic Reply to topic EDAboard.com Форуми -> Хоби и схеми за малки проекти Проблеми -> Имам нужда интелигентен зарядно за моята Nicad тренировка на батерията и т.н.
Арабски версия Българска версия Каталонски версия Чешка версия Датска версия Немска версия Гръцки версия Английска версия Испански версия Фински версия Френска версия Хинди версия Хърватски версия Индонезийски версия Италианската версия Иврит версия Японска версия Корейски вариант Литовски версия Латвийски версия Нидерландски език Норвежки версия Полски версия Португалски версия Румънски версия Руска версия Словашка версия Словенски версия Сръбската версия Шведска версия Тагалог версия Украински версия Виетнамски версия Китайски версия
Автор Съобщение
thudpucker

Присъединил се: 07 февруари 2007

Post 11 април 2009 19:37 Трябва интелигентен зарядно за моята Nicad тренировка на батерията и т.н.

Възможно е да са преминали през този преди това.
Аз имам тренировка с този вид на батерията. Презареждане Ni-cads е sorta iffy в най-добрия. Над таксуване и undercharging причинява "химически памет" за евентуално съкращаване на живота на батерията.

Аз съм се чудех дали мога да "си-до" на circutry в моя зарядно за превръщането му в "Интелигентна зарядно" или дори и за зарядно, които ще discharg и го заредите батериите, докато живота на всеки един от онези малки Ni-cads на голямата батерия е същото?
Има ли някой?

Обратно към началото
View user's profile
brumi

Присъединил се: 17 Сеп 2006
Публикации: 115
Подпомогнат: 12

Post 03 май 2009 22:42 Re: Имам нужда от интелигентен зарядно за моята Nicad тренировка батерия

Схеми на 2 клетки, зарядно устройство, с малки промени може да modifi за напрежение нужди.

Съжаляваме, но трябва да имате за вход, за да видите тази закрепване

Обратно към началото
View user's profile
Post new topic Reply to topic EDAboard.com Форуми -> Хоби и схеми за малки проекти Проблеми -> Имам нужда интелигентен зарядно за моята Nicad тренировка на батерията и т.н.
Страница 1 от 1 Всички времена са GMT 2 Часа

Abuse | | Управление | | Модератори | | Подкрепете ни | | карта на сайта
Темата RSS