Правила | Последни постове | темата RSS | Търсене | Регистрация | Вход

Помощ за OMRON АД програмиране и симулация

Post new topic Reply to topic EDAboard.com Форуми -> Индустриален, Автоматика и роботика Форум -> Помощ за OMRON АД програмиране и симулация
Арабски версия Българска версия Каталонски версия Чешка версия Датска версия Немска версия Гръцки версия Английска версия Испански версия Фински версия Френска версия Хинди версия Хърватски версия Индонезийски версия Италианската версия Иврит версия Японска версия Корейски вариант Литовски версия Латвийски версия Нидерландски език Норвежки версия Полски версия Португалски версия Румънски версия Руска версия Словашка версия Словенски версия Сръбската версия Шведска версия Тагалог версия Украински версия Виетнамски версия Китайски версия
Автор Съобщение
rmmaran

Присъединил се: 22 юни 2006

Post 06 април 2009 12:22 Помощ за OMRON АД програмиране и симулация
Tags: OMRON АД симулатор OMRON симулатор OMRON помогне АД симулатор OMRON OMRON CX програмист OMRON АД помогне АД OMRON

Уважаеми Всички,

Аз правя една автоматизация с OMRON АД.
Бях насочен към използване на CX програмист и Simulator.
Аз съм напълно нови за този CX програмист и OMRON Simulator.
Моля да ми помогне да получите сродни материали, ръководства, книги и т.н., така че аз мога да започнете. Имам основни познания по стълбата АД и програми.

Благодаря предварително
Обратно към началото
human2003

Присъединил се: 05 Март 2003
Публикации: 111

Post 01 май 2009 21:03 Re: Помощ за OMRON АД програмиране и симулация
Tags: OMRON Помощ

OMRON не е толкова лесно, колкото е rslogix. по-голямата част от помощта материалът е в софтуера си, в зависимост от това коя версия на CX-progrmmer сте?

Имам Power Point презентация, които могат да ви дам една идея, все още, бих казал, че тя е dificult да научат сами, освен ако не сте земя по книгата, която учи, стъпка по стъпка.
Обратно към началото
torisoft

Присъединил се: 18 Сеп 2007

Post 01 май 2009 21:41 Re: Помощ за OMRON АД програмиране и симулация

Надявам се полезно за всички и ви помогна.

Съжаляваме, но трябва да имате за вход, за да видите тази закрепване

Обратно към началото
Post new topic Reply to topic EDAboard.com Форуми -> Индустриален, Автоматика и роботика Форум -> Помощ за OMRON АД програмиране и симулация
Страница 1 от 1 Всички времена са GMT 2 Часа

Abuse | | Управление | | Модератори | | Подкрепете ни | | карта на сайта
Темата RSS