Правила | Последни публикации | RSS тема | Търсене | Регистрация | Вход

часовник и възстановяване на данни

Post new topic Reply to topic EDAboard.com Форуми -> PLD, SPLD, Гал, CPLD, FPGA дизайн -> часовник и възстановяване на данни
Автор Съобщение
vinod_g

Подпомогнат: 6

Post 30 декември 2008 год. 7:10

Аз изискват CDR (часовник и възстановяване на данни) модул. Е то вече е на разположение в FPGA или ние трябва да измислят?
Върнете се в началото
ducna

Post 06 Jan 2009 5:06

Re: часовник и възстановяване на данни

Аз съм familar с Xilinx, така че нямам представа за други семейства, но мисля, че те са напълно еднакви. В Xilinx, на не е неразделна част CDR, но за щастие има някои App отбелязва, като: xapp224, xapp250, xapp868, ... много usuful за подаване на заявления CDR. Също така, можете да проверите в Интернет с Google, има много информация за вас

Надявам се това да помогне,
Върнете се в началото
Google
AdSense
Google Adsense

Post 06 Jan 2009 5:06

Реклами

Върнете се в началото
amitjagtap

Подпомогнат: 6

Post 23-ти януари, 2009 11:53

здрасти
В някои FPGA CDR е там. В Xilinx FPGA мениджъри Часовник са там. U може да проектира просто н CLK за възстановяване на данни ckt използва ръба детектор и висока честота брояч ....
Върнете се в началото
Арабски версия Българска версия Каталонски версия Чешки език Датската версия Немски език Версия на гръцки език Английска версия Испанска версия Версия на фински език Френски език Хинди версия Хърватски версия Индонезийски версия Италиански език Иврит версия Японска версия Корейски вариант Версия на литовски език Версия на латвийски език Холандски версия Норвежки версия Полска версия Португалски език Румънски версия Руска версия Словашка версия Версия на словенски език Сръбски версия Шведски език Тагалог версия Украински версия Виетнамски версия Китайски версия
Post new topic Reply to topic EDAboard.com Форуми -> PLD, SPLD, Гал, CPLD, FPGA дизайн -> часовник и възстановяване на данни
Страница 1 от 1

subj

text

Всички времена са GMT 1 час
Подобни теми:
Часовник и Data Recovery? (9)
Часовник и възстановяване на данни (7)
Часовник и схема за възстановяване на данни (10)
За часовник и възстановяване на данни на скоростта (4)
Въпрос за часовник и възстановяване на данни, благодаря. (3)
Часовник и възстановяване на данни за пореден Линк (4)
Как да implimente един CDR (часовник и възстановяване на данни) схеми. (8)
часовник за възстановяване на данни ....? (5)
Часовник Възстановяване на данни (3)
часовник за възстановяване на данни (1)

Злоупотреба | | администратор | | Модератори | | Подкрепете ни | | карта на сайта
RSS тема