Правила | Последни публикации | RSS тема | Търсене | Регистрация | Вход

Захранване ( "4 тел 3 фаза" на "5V")

Post new topic Reply to topic EDAboard.com Форуми -> Hardware и електроника Професионален дизайн -> Захранване ( "4 тел 3 фаза" на "5V")
Арабски версия Българска версия Каталонски версия Чешки език Датската версия Немски език Версия на гръцки език Английска версия Испанска версия Версия на фински език Френски език Хинди версия Хърватски версия Индонезийски версия Италиански език Иврит версия Японска версия Корейски вариант Версия на литовски език Версия на латвийски език Холандски версия Норвежки версия Полска версия Португалски език Румънски версия Руска версия Словашка версия Версия на словенски език Сръбски версия Шведски език Тагалог версия Украински версия Виетнамски версия Китайски версия
Автор Съобщение
PILOTIK

Post 15-ти януари 2003 1:22 Захранване ( "4 тел 3 фаза" на "5V")

Здрасти!

Някой може да ми помогне?
Опитвам се да subj дизайн без трансформатор (ниска цена).
В AD7752 (това захранване за него) "яде" 17 mA 5 mA за светодиод и преброяването механизма = ~ 25-30 mA.
Текущата ми захранване използва всички 3 фази, но ако аз прекъснете 2 фази устройството работи pnly половина на периода (50 Hz).
Имам нужда схема, която използва 3 фази прекалено, но работи само с един от тях, без stopings за halfperiod.
Още повече Това захранване не трябва да имате някакви трансформатори Тъжен
U Може ли да ми помогне?

Отколкото.
WBR
Върнете се в началото
View user's profile
Google
AdSense

Post 15-ти януари 2003 1:22 Реклами

Върнете се в началото
банален

Подпомогнат: 314

Post 15-ти януари 2003 1:35 проблеми с безопасността,

Вие се забъркват сериозни проблеми за безопасността, ако сте захранване от мрежата полезност без трансформатор между тях. Единственият начин да се преодолее това е да си верига напълно cased в изолационен материал на две независими слоеве (двойна екранировка). Минималната захранване ще бъде един трансформатор между една фаза и неутрални. Продукцията ще има мост токоизправител и достатъчно голям кондензатор, че сегашната съставен от веригата си между циклите електропровода ще бъде малка. Вие се изчисли това като първо решаване на напрежение униние. Тогава се изчисли таксата, съставен от вашата верига Q = I х T. Където Т е времето между половин цикли на електропровода. Тогава се изчисли кондензатор С = Q / напрежение униние. Аз съм виждал вериги, където напрежение линия е намален с напрежение разделители, но това все още има проблем по безопасността.
Върнете се в началото
View user's profile
Post new topic Reply to topic EDAboard.com Форуми -> Hardware и електроника Професионален дизайн -> Захранване ( "4 тел 3 фаза" на "5V")
Страница 1 от 1 Всички времена са GMT 2 Часа

Злоупотреба | | администратор | | Модератори | | Подкрепете ни | | карта на сайта
RSS тема