електроника форум

Правила | Последни публикации | RSS тема | Търсене | Регистрация | Вход

All_you_need_to_build_PicKit_2

Гото страница Предишна 1, 2
Post new topic Reply to topic EDAboard.com Форуми -> Микроконтролери -> All_you_need_to_build_PicKit_2
Автор Съобщение
blueroomelectronics

Подпомогнат: 99

Post 08 Jan 2009 14:58

Хората купуват, комплекти за забавната страна на изграждането им. Моят Junebug е замислен като нещо повече от друг достоен програмист, но също така включва прост учител за получаване са се снабдили с кам. Ние също имаме няколко свободно бюлетини с уроци за комплекта наречен JPUG.

В комплекта продават добре. Благодаря за питането.
Върнете се в началото
jhanus

Post 08 Jan 2009 19:44

Re: All_you_need_to_build_PicKit_2

blueroomelectronics, аз ще бъда честен с вас, аз наистина не им пука как и продажбите си отивате, всъщност аз наистина се надявам, че печелят, защото наистина изглеждаш като правиш това, което правиш. Днес има много хора, които имат страст за нищо.

Какви проблеми ми е funnypd и себе си, когато просто треска в други теми хора, без внимание, без срам.

Продава, продава, продава колкото искате, но по своему конец.
Това е всичко, нищо повече и върви повече, за да funnypd от теб.
Върнете се в началото
gogo2520

Подпомогнат: 1

Post 05 Feb 2009 5:42

Привет
Я съм най-вече чете форми. Аз Научете повече с устата си затворена.
Можете да натискане на PICKIT-2 клонинг какво да кажем за ICD адаптер се нуждаете за debuggingr ниската снимка ПИН-графа, като 16F628A & 48А's.
Хей Погледни ме в два след една година. А аз трябва на използваните други мои потребителско име.
Гого
Върнете се в началото
MVS сърма

Постове: 380
Подпомогнат: 36

Post 05 Feb 2009 7:43

jhanus написа:
blueroomelectronics, аз ще бъда честен с вас, аз наистина не им пука как и продажбите си отивате, всъщност аз наистина се надявам, че печелят, защото наистина изглеждаш като правиш това, което правиш. Днес има много хора, които имат страст за нищо.

Какви проблеми ми е funnypd и себе си, когато просто треска в други теми хора, без внимание, без срам.

Продава, продава, продава колкото искате, но по своему конец.
Това е всичко, нищо повече и върви повече, за да funnypd от теб.

Във всяко общество, ние откриваме много типове хора. Jhanus и мен може ли да нашата собствена (наистина сме го правиш, освен с помощта на публикувани схеми) и да го направи да черпят опит и удовлетворение.
Другият тип иска да се концентрира върху програмирането и те все още са в състояние да събиране на борда на един е там, така че предполагам тези комплекти са за тях. След третия вид, те са програмисти, които не искат да развържа време, така че те предпочитат да отидат за готови построени и продадени на разстояние от рафта.

Така, моето лично мнение е, че ние не трябва да критикува, дори ако ние не прилича на останалите вид на доставчиците, тъй като обществото е сложна.

Аз само се надявам, че сериозно Jhanus стане моя гледна точка, остави на мира ми липсата на изразяване.

Така нека се концентрира върху твърд фаянс развитие на нашия вкус, оставяйки други шансове да се използва полу или изцяло изградена KIS или микрочип, произведени продукти, както на тези, собствен вкус. Форумът е нито моя, и ние споделяме нашите становища. и се опитват да се учат от другите, както във всяко общество, има много да се учи.

като такива не са и не могат да предотвратят всяко друго лице, за да публикувате в това, което пиша, може би по този начин ние не трябва да бъде бесен на това дали Funnynypd или MVS сърма, или blueroom пише това, което той чувства, през където започнахме пост. Може би най-администрация на сайта е съгласен с мен. ако ние не обичат да ни пренебрегват този пост. и да тръгнат напред, чието споделяне с избирателно няколко публикации, тъй като може би може да дължина на вълната съвпадение.
Jhanus, моля не се сърди на мен. за отваряне на съзнанието ми. В противен случай, ние губим нашето време на проектиране и обсъждане на този въпрос, може би.

Сарма

Последно редактиран от MVS сарма на 05 Feb 2009 11:49; Редактирано 2 пъти общо
Върнете се в началото
jhanus

Post 05 Feb 2009 8:37

MVS сърма написа:

Във всяко общество, ние откриваме много типове хора. Jhanus AMD може ли да ми нашата собствена (наистина го правят, освен с помощта на публикувани схеми) и да го направи да черпят опит ands удовлетворение.
Другият тип иска да се концентрира върху програмирането и те все още са в състояние да събиране на борда на един е там, така че предполагам тези комплекти са за тях. След третия вид, те са програмисти, които не искат да развържа време, така че те предпочитат да отидат за готови построени и продадени на разстояние от рафта.

Така, моето лично мнение е, че ние трябва да критикува, дори ако ние не прилича на останалите вид на доставчиците, тъй като обществото е сложна.

Аз само се надявам, че сериозно Jhanus стане моя гледна точка, остави на мира ми липсата на изразяване.

Така нека се концентрира върху твърд фаянс развитие на нашия вкус, оставяйки други шансове да се използва полу или изцяло изградена KIS или микрочип, произведени продукти, както на тези, собствен вкус. Форумът е нито моя, и ние споделяме нашите становища. и се опитват да се учат от другите, както във всяко общество, има много да се учи.

като такива не са и не могат да предотвратят всяко друго лице, за да публикувате в това, което пиша, може би по този начин ние не трябва да бъде бесен на това дали Funnynypd или MVS сърма, или blueroom пише това, което той чувства, през където започнахме пост. Може би най-администрация на сайта е съгласен с мен. ако ние не обичат да ни пренебрегват този пост. и да тръгнат напред, чието споделяне с избирателно няколко публикации, тъй като може би може да дължина на вълната съвпадение.
Jhanus, моля do't се сърди на мен. за отваряне на съзнанието ми. В противен случай, ние губим нашето време на проектиране и обсъждане на този въпрос, може би.

Сарма

Защо трябва да се сърди, ако някой изрази мнението си?, В действителност съм съгласен с вас, всеки трябва да изразят своите selfs, но изрично не е спам.
Това е голяма разлика.

Как може една длъжност да се отговори на стотиците въпроси или въпроси, тя не може, след като: "ние добавя нова функция в нашето развитие борда", не са, повтарям НЕ са проява на някой ум, те са чист спам.
Когато поставите дни, седмици, месеци, години в градината си, можете да позволи на други хора да ходят по нея и я използват като нормални тротоара, не, не, ето защо аз не искам да има и други хора спам (крак) в устата ми.

Надявам се, че можете да видите моята гледна точка и не са засегнати от него.
Върнете се в началото
Sillo

Post 14-ти февруари 2009 1:54

jhanus

Предполагам, че много хора (в синьо зелено жълто = шегаджия) не оценяват нещо, ако го получите безплатно Аз съм сигурен, че тя нараства до получаване всичко безплатно или пък извика, докато не го - Аз живея в една страна от третия свят PICKIT 2 струва нищо от R.650.00 rands или повече обмен е 10 към едно, това е моето хоби имам деца жена др училищни такси за моя син е R350.00 месец и т.н. И така БЛАГОДАРЯ ВИ МНОГО МНОГО МНОГО ЗА ВАШАТА УСИЛИЕ Наистина оценявам ИТ може би ако е прекалено синьо Dont ви прилича на останалите цветове в живота ви Наздраве thnk отново
Върнете се в началото
MVS сърма

Post 14-ти февруари 2009 3:03

в действителност нищо не ми идва безплатно във всяко общество, освен ако някой друг плаща за това. цената на стаята на насипни части и време и усилия, за да изгради и да работи, за цялостното е много по-висока страна, в сравнение с разходите за pickit2. на pickit2 макар цитиран в 34,99 щатски долара ще ви струва много повече като данъци и международни куриерски да бъдат добавени.

нека се разбере, че това са алтернативите. Дори и да изглежда синьо е скъпо, човек не може да се забравя, че тя идва с допълнителен чип и други материали подкрепа събраха за да даде възможност учат уроци с допълнителни демо борда на микрочип доставки.

Аз съм на лично мнение, че има никакъв смисъл да се подиграва някой. ако ние Dont нужда ние не трябва покупка. и прекарваме долара начина, по който ние искаме.!
Върнете се в началото
Sillo

Post 14-ти февруари 2009 12:11

Аз съм на мнение, jhanus прекарал времето си без разходи за да помагат на другите "свободен?" и да попълните си табло с обяви на техния продукт не е "супер" - всички продукти / проблеми на тези съвети могат да бъдат закупени / решени, ако имате достатъчно $ какъв е смисълът? - Аз не видях командироването купя pick2 комплект за свободен?
Върнете се в началото
jhanus

Post 14-ти февруари 2009 17:07

Sillo написа:
jhanus

Предполагам, че много хора (в синьо зелено жълто = шегаджия) не оценяват нещо, ако го получите безплатно Аз съм сигурен, че тя нараства до получаване всичко безплатно или пък извика, докато не го - Аз живея в една страна от третия свят PICKIT 2 струва нищо от R.650.00 rands или повече обмен е 10 към едно, това е моето хоби имам деца жена др училищни такси за моя син е R350.00 месец и т.н. И така БЛАГОДАРЯ ВИ МНОГО МНОГО МНОГО ЗА ВАШАТА УСИЛИЕ Наистина оценявам ИТ може би ако е прекалено синьо Dont ви прилича на останалите цветове в живота ви Наздраве thnk отново

Вие сте добре дошли, благодаря ти за говорещ ума си. Те трябва да разберат своите грешни действия.
Това наистина не е хубаво за тях и те определено не печелят всички кредити, като че в моята книга, аз също се надявам други видите вашите и моята гледна точка.

Аз ще ще продължи да качите полезни неща, които да помагат на другите, както другите ми помогна в живота ми, така че аз им благодаря по този начин.
Върнете се в началото
Yus

Подпомогнат: 2

Post 15-ти февруари 2009 14:21

Също така бях в състояние да направи PICkit2 клонинг.
* не е в състояние на "програмист у дома" функция се дължи на отсъствие на тези две eeproms

благодарение на Microchip за осигуряване на пълна Схема на PICkit2 им програмист. Very Happy (а също и на. Hex файл за 18f2550)

? Между другото, някой са се опитали / успешно направи PICkit 3?
Върнете се в началото
jhanus

Post 15-ти февруари 2009 14:46

Yus написа:
Също така бях в състояние да направи PICkit2 клонинг.
* не е в състояние на "програмист у дома" функция се дължи на отсъствие на тези две eeproms

благодарение на Microchip за осигуряване на пълна Схема на PICkit2 им програмист. Very Happy (а също и на. Hex файл за 18f2550)

? Между другото, някой са се опитали / успешно направи PICkit 3?

Поздравления!, Тя изглежда страхотно.
Дали е чуплив?!, Може би somekind на случая, да го защити.
Върнете се в началото
Yus

Подпомогнат: 2

Post 16-ти февруари 2009 13:59

Не мога да намеря случай, по който може да се събере на борда си, така че аз просто да го отворите.
и вие сте прав, че не изглежда да е траен програмист. Тъжен
Но това изглежда хубаво .. това е значително по-чист. Very Happy

Последно редактиран от Yus на 17-ти февруари 2009 11:43; Редактирано общо 1 път
Върнете се в началото
Cassiano

Post 17-ти февруари, 2009 10:48

Аз не намирам Hex pickit2. Помогнете ми моля.

Благодарности
Върнете се в началото
jhanus

Post 17-ти февруари, 2009 10:57

Cassiano написа:
Аз не намирам Hex pickit2. Помогнете ми моля.

Благодарности

Първи пост, изтегляне, разнищвам, отворете папката: "фърмуера", Hex вътре.
Върнете се в началото
morjuan

Post 17-ти февруари, 2009 22:31

Къде е връзката, за да изтеглите този проект?
Върнете се в началото
jhanus

Post 17-ти февруари, 2009 23:23

morjuan написа:
Къде е връзката, за да изтеглите този проект?

В дъното на първия пост на темата просто сте писмено инча
(Http://www.edaboard.com/ftopic334503.html).
Върнете се в началото
masood_ahm

Post 24-ти Февруари 2009 18:56

какво Tipkalo и Елко да кажа ... в части списък "BOM.txt" файл
Върнете се в началото
jhanus

Post 24-ти Февруари 2009 19:04

masood_ahm написа:
какво Tipkalo и Елко да кажа ... в части списък "BOM.txt" файл

Tipkalo == натиснете бутона
Елко == електролитни кондензатори (тип на капачка)
Върнете се в началото
Google
AdSense
Google Adsense

Post 24-ти Февруари 2009 19:04

Реклами

Върнете се в началото
masood_ahm

Post 26-ти февруари 2009 16:39

(Dont нещо против, ако това ви звучи глупав въпрос, защото на този нов IM) ..
Може ли да ми кажеш размера на ПХБ, тъй като се отпечатват на "PicKit2-1-mod.pdf" файл в "SCH_PCB_original" папка и тя изглежда твърде малка ..
Върнете се в началото
jhanus

Post 26-ти февруари 2009 17:58

masood_ahm написа:
(Dont нещо против, ако това ви звучи глупав въпрос, защото на този нов IM) ..
Може ли да ми кажеш размера на ПХБ, тъй като се отпечатват на "PicKit2-1-mod.pdf" файл в "SCH_PCB_original" папка и тя изглежда твърде малка ..

Дадох я на моя приятел, ще го помоля да го оценява.
Изтегляне орел и тичам PCB файла, трябва да ме платки размер ценности.
Върнете се в началото
masood_ahm

Post 04 Mar 2009 17:53

ОК аз зная PICkit2 да използвате оригиналната програма microcontrolors doesn't, че принадлежат към нелегалната microchip.is .. но тази схема не е оригиналната PICKit2 ... използват това за други не трябва да е незаконно .. Така че въпросът ми е. .. случайно .. това програмист може да се използва за microcontrolors AVR
Върнете се в началото
MVS сърма

Post 04 Mar 2009 19:42

masood_ahm написа:
ОК аз зная PICkit2 да използвате оригиналната програма microcontrolors doesn't, че принадлежат към нелегалната microchip.is .. но тази схема не е оригиналната PICKit2 ... използват това за други не трябва да е незаконно .. Така че въпросът ми е. .. случайно .. това програмист може да се използва за microcontrolors AVR

Microchip като са пуснали на пълна документация, ако искате да се използва част от него, служи вашата кауза не може да е незаконно.
нелогично да кажеш?
Въпреки това, следващите PICKIT2 за използване на устройства за програмиране AVR, може да бъде, вие трябва да напишете подходящите драйвери и може да се използва след тестване си шофьори.
Върнете се в началото
funnynypd

Подпомогнат: 21

Post 04 Jul 2009 12:47

Не сте сигурни, че имам достатъчно игли за семейството AVR.

Тук е ръководство за разбиране PICKIT 2 хардуер:
http://augroups.blogspot.com/2009/05/understanding-microchip-pickit-2-rev.html

DIY PICKIT 2 са вече на разположение на нашия магазин ред:
http://www.auelectronics.com/products/hardware/cb0703.html

Напълно assemblied единици също са на разположение:
http://www.auelectronics.com/products/system/bb0703.html
Върнете се в началото
chrisp2

Post 04 Jul 2009 14:47

@ Yus

Знаете, помисли Alexan търговски за случая? Има доста евтини.

Gents

Изглежда си добре да има алтернатива DIY кит за тези Dont имат време да направят своя собствена борда или etch.Or тези, които го като с цвят.

Но аз ще се съгласите с Jhanus, ние сме тук, защото ние Dont имат пари за харчене, ако го правим, ние свикнал да е тук, на първо място. Тъй като мога да направя офорт & запояване Вашите усилия е много оценявам.

Но за продажбите мъжете тук .... това, което наистина ме дразни е натрапчив подход за одобряване на техния продукт.

Въпроси понякога отговори половин сърце, тъй като продуктите се инжектира .... и тези, които желаят да допринесат се обезсърчават да споделят дължи на факта, че тя е лесно достъпна на пазара.

Ако мога да suugest имат само една тема за всички на реклама след това, ако искате да включите вашия продукт просто осигури връзки ....

Надявам се това да е достатъчно справедлива към всички ... четене реклами на теми е наистина унищожаване за мен. нека ни оставят на конци за любимо занимание или развлечение, за тези, които нямат пари само времето.
Върнете се в началото
codewiz

Post 04 Jul 2009 18:52

Основната причина стигаме до такъв форум е да получите помощ и помагат на другите. Благодаря jhanus. Ще се изграждането на това програмист скоро. ако мога да попитам, може ли да използвам jdm програмист с winpic за 18f2550? това е функционален и да го използва за програма добър брой на снимка чипове с изключение 18f2550.
Върнете се в началото
MVS сърма

Post 05 Jul 2009 13:47

codewiz написа:
Основната причина стигаме до такъв форум е да получите помощ и помагат на другите. Благодаря jhanus. Ще се изграждането на това програмист скоро. ако мога да попитам, може ли да използвам jdm програмист с winpic за 18f2550? това е функционален и да го използва за програма добър брой на снимка чипове с изключение 18f2550.

можете да използвате програмист DL4YHF с външно захранване и работи добре, дори за PIC18F2550
може би ще трябва да използвате софтуера winpic800
Върнете се в началото
x_dadu

Post 11-ти септември 2009 9:59

какво ще кажете за "малки допълнителни борда" за програмиране 3,3 V PIC's! Имам нужда за dsPIC33.
Върнете се в началото
MVS сърма

Post 11-ти септември 2009 11:15

x_dadu написа:
какво ще кажете за "малки допълнителни борда" за програмиране 3,3 V PIC's! Имам нужда за dsPIC33.

подобна договореност за 3.3V работа Доказано е, че с Бил си в Junebug събрание за употреба, а също и от най-Sizilva www.mcuhobby.com

Но трябва да се внимава да не вреди на чип с неподходящо дизайн.
най-добрите изглежда да се следва внимание програмиране на чип по загриженост от прилагането на заповед и на Съб PIC33 серия от ww1.microchip.com/downloads/en/DeviceDoc/70152C.pdf
Върнете се в началото
Арабски версия Българска версия Каталонски версия Чешки език Датската версия Немски език Версия на гръцки език Английска версия Испанска версия Версия на фински език Френски език Хинди версия Хърватски версия Индонезийски версия Италиански език Иврит версия Японска версия Корейски вариант Версия на литовски език Версия на латвийски език Холандски версия Норвежки версия Полска версия Португалски език Румънски версия Руска версия Словашка версия Версия на словенски език Сръбски версия Шведски език Тагалог версия Украински версия Виетнамски версия Китайски версия
Post new topic Reply to topic EDAboard.com Форуми -> Микроконтролери -> All_you_need_to_build_PicKit_2
Страница 2 от 2

subj

text

Всички времена са GMT 1 час
Гото страница Предишна 1, 2
Подобни теми:

Злоупотреба | | администратор | | Модератори | | Подкрепете ни | | карта на сайта
RSS тема