| Автор | Съобщение |
|---|
steadyj
| 22-ри Август 2008 19:10 "Оловно" или "закъснение" във фаза на детектора? | | |
|
| Здравейте всички, аз съм объркан за съдия на "водещи" или "закъснение" във фаза на детектора.
Фигура 1 е фаза на детектора. Фигура 2 е форма на сигнала, когато води Б. Но фактът, "А води Б" изглежда зависи от първоначалното време. Както е показано на фигура 3, ако първоначално време е червена вертикална линия, тя става "А изостава Б". И изхода импулси ще бъде на Qb, а не на Ра.
И така, какво не е наред с моята логика? Вярвам, детектор фаза трябва да работи по надежден начин, а не в зависимост от първоначалната произволно време. Каква е реалната работи начин фаза на детектора?
|
|
| Върнете се в началото | |
 |
FVM
Регистриран на: 22 Jan 2008 Мнения: 5152 Подпомогнат: 766 Местоположение: Бохум, Германия
| 22-ри Август 2008 19:25 Re: срок за "или" закъснение "във фаза на детектора? | | |
|
| | in a real circuit? Каква е първоначалната време в реална схема? Само фантастика. Всъщност, захранването е включен в произволен момент и FFS начални състояния не са известни така или иначе. Така че край преброяване фаза на детектора ще има в първоначално несигурност на един цикъл. Но това е никакъв проблем във всеки Real Application (типичен PLL). Предполагам, ще findout, защо. |
|
 |
Google AdSense

| 22-ри Август 2008 19:25 Реклами | | |
|
|
|
|
 |
steadyj
| 22-ри Август 2008 19:38 "Оловно" или "закъснение" във фаза на детектора? | | |
|
| Аз наистина не знам защо. Например, е референтният на входа и изхода Б е VCO. След като на власт, честотата Б е по-нисък от A. Така че желанието на детектор фаза може изходното напрежение на "горе" пристанище. За съжаление на несигурност, след като на власт може би правят обратното действие, което изглежда на ООН за заключване за винаги. - Моля те, правилно. Благодаря. |
|
 |
LVW
Регистриран на: 07 Май 2008 Мнения: 1465 Подпомогнат: 242 Местоположение: Германия
| 23-ти август 2008 9:28 Re: срок за "или" закъснение "във фаза на детектора? | | |
|
| | steadyj написа: | Фигура 1 е фаза на детектора. Фигура 2 е форма на сигнала, когато води Б. Но фактът, "А води Б" изглежда зависи от първоначалното време. Както е показано на фигура 3, ако първоначално време е червена вертикална линия, тя става "А изостава Б". И изхода импулси ще бъде на Qb, а не на Ра. |
Аз се боя, вашето разбиране на термина "доведе" не е правилна. "Оловно" не означава, че влакът е на импулса "по-надясно" - точно обратното е вярно: Вземете си червена линия и да проверява, че влакът А вече е в състояние на висока и влак Б не е така. Поради това води Б. |
|
 |
FVM
Регистриран на: 22 Jan 2008 Мнения: 5152 Подпомогнат: 766 Местоположение: Бохум, Германия
| 23-ти август 2008 10:14 Re: срок за "или" закъснение "във фаза на детектора? | | |
|
| | Цитат: | | За съжаление на несигурност, след като на власт може би правят обратното действие, което изглежда на ООН за заключване за винаги. | Сравняване на вашата схема с цифров детектор 4046 фаза, че не е известно да има подобни въпроси, тя трябва да работи.
|
|
 |