Правила | Последни постове | темата RSS | Търсене | Регистрация | Вход

CPW симулация в ADS

Post new topic Reply to topic EDAboard.com Форуми -> Електромагнитна Проектиране и симулация -> CPW симулация в ADS
Арабски версия Българска версия Каталонски версия Чешка версия Датска версия Немска версия Гръцки версия Английска версия Испански версия Фински версия Френска версия Хинди версия Хърватски версия Индонезийски версия Италианската версия Иврит версия Японска версия Корейски вариант Литовски версия Латвийски версия Нидерландски език Норвежки версия Полски версия Португалски версия Румънски версия Руска версия Словашка версия Словенски версия Сръбската версия Шведска версия Тагалог версия Украински версия Виетнамски версия Китайски версия
Автор Съобщение
sool83

Присъединил се: 09 юли 2008

Post 09 юли 2008 23:24 CPW симулация в ADS
Tags: реклами cpw cpw пристанище обяви обяви инерция cpw coplanar waveguide в рекламите cpw симулация cpw дизайн в реклами, а параметрите на 50 ома cpw

Здравейте всички!

Имам нужда да се симулират някои микровълнова вериги в coplanar waveguides чрез ADS инерция 2006. Аз предпочитам да използвате ЛЕНТИТЕ вместо SLOTS дори мисълта симулация е доказано, че са по-ефективни с слотове, тъй като аз по принцип започват от маски или. GDS file.Then, използвам 2 метални лайсни земята равнини, както и една ивица между тях, както RF линия. Аз две противоположни пристанищата като "вътрешен", а другите две двойки на пристанищата като "земята позоваването", очевидно, посочени в rispective вътрешния пристанище.

Аз забелязах, че S-параметри на резултатите от пълна симулация на вълната обикновено 50 ома CPW (за istance, 1 mm на дължина), са различни от CPW lumped елемент от схематични инструмент на реклами. Тези резултати са различни и от резултатите от измерванията! Всъщност, аз обикновено се опитват да пресъздадат комплексна структура в инерция (т.е. прекъснато мост, discountinuities, преходи, ECC ..) и тя изглежда да бъде съгласувана с измерените данни, но ако има някои прости CPW път, трябва да симулират цялата структура от износител пълната вълна S-параметри в Схематична и чрез добавяне CPW lumped елементи там, където е необходимо, а не да симулират CPW път директно по инерция. В противен случай, симулирани данни са различни от измерените данни! Може да се провери твърдението си с проектирането прост CPW линия (използвайки Подробна и не Слот!) По инерция и сравнявайки го с равна дължина CPW lumped елемент.

Знаете ли да направя някои грешки в подготовката на модел? Има ли някой между вас, който някога е срещани този вид проблем?

Благодаря Ви предварително!
Обратно към началото
View user's profile
Kaiserh

Присъединил се: 03 Март 2006
Подпомогнат: 2

Post 17 юли 2008 18:00 Re: CPW симулация в ADS
Tags: реклами cpw обяви инерция cpw настройка cpw пристанище обяви cpw симулация земята позоваването пристанища обяви обяви симулация за cpw cpw в рекламите

Здравей sool83,

Моят въпрос е защо не използват вътрешни пристанища, вместо на отделни пристанища? Освен това, тъй като си спомням, че не е необходимо да се използват две пристанища като "земята препратка" за CPW симулация. По принцип, ако сте направили правото създаден за инерция резултатите са много близки до ADS схематични симулация.

Така че просто проверете настройката на вашия симулация (субстрат, мрежата и т.н.), тогава опитайте с единични пристанища само тогава сравняват резултатите с схематични.

BR
Кай
Обратно към началото
View user's profile
Asturias

Присъединил се: 14 Март 2008

Post 18 юли 2008 22:07 CPW симулация в ADS
Tags: реклами cpw cpw в реклами cpw обяви обяви на cpw cpw в реклами cpw на обяви

Здравей sool83,

Аз мисля, че мога да помогна на CPW, вече съм изправена пред същия проблем, всъщност това е малко трудно да го направя в рекламите, така че да ми изпратите имейл, за да ви изпрати някои файлове. То е малко по-голям и не мога да го качите тук.
Обратно към началото
View user's profile
jonnasi

Присъединил се: 09 Март 2008
Подпомогнат: 1

Post 08 април 2009 14:46 Re: CPW симулация в ADS

Здрасти,

ти реши проблема, защото Im имат един и същ проблем? Но аз съм симулира CPW с gnd самолета.

Какво е виновен?
Обратно към началото
View user's profile
EM_fanatic

Присъединил се: 06 август 2004
Публикации: 6
Подпомогнат: 2

Post 13 април 2009 15:23 Re: CPW симулация в ADS

Трябва да настроите сигнала пристанища по сигнала се проследи и подземните referecne пристанищата на терена следи
Обратно към началото
View user's profile
Post new topic Reply to topic EDAboard.com Форуми -> Електромагнитна Проектиране и симулация -> CPW симулация в ADS
Страница 1 от 1 Всички времена са GMT 2 Часа

Abuse | | Управление | | Модератори | | Подкрепете ни | | карта на сайта
Темата RSS