Правила | Последни публикации | RSS тема | Търсене | Регистрация | Вход

SONY телевизия шаси RX-2 не otutput в Б

Post new topic Reply to topic EDAboard.com Форуми -> Ръководства услуги, молби, Ремонт Съвети -> Sony телевизия шаси RX-2 не otutput в Б
Автор Съобщение
tendi

Post 04 Apr 2008 8:50

Sony rx2 шаси

Знае ли някой на съпротивата четене на основните първичната намотка на SMPS (SRT) на територията на игли 6 и 9? Аз съм се 13Ω и няма изход при Б. Мисля, че съпротивата е твърде висока? Мислех, че трябва да бъде ≤ 1Ω. Виж изображение ...

tendi ... SONY TV Chassis RX-2 no otutput at  B
Върнете се в началото
Google
AdSense
Google Adsense

Post 04 Apr 2008 8:50

Реклами

Върнете се в началото
банджо

Подпомогнат: 118

Post 16-ти Април 2008 13:20

SONY телевизия шаси RX-2

Аз не мисля, че съпротивата е проблемът. 13 ома звучи добре за първичната намотка с много завои. Или сте забравили VBB да pin6 или транзистор на pin9 е да не се извършват.
Моето предположение е, че или шибалка не може да стартиране или е открита грешка и затвори. Това е VBB се предполага, че е налице и транзистор на pin9 е ОК.
Върнете се в началото
Арабски версия Българска версия Каталонски версия Чешки език Датската версия Немски език Версия на гръцки език Английска версия Испанска версия Версия на фински език Френски език Хинди версия Хърватски версия Индонезийски версия Италиански език Иврит версия Японска версия Корейски вариант Версия на литовски език Версия на латвийски език Холандски версия Норвежки версия Полска версия Португалски език Румънски версия Руска версия Словашка версия Версия на словенски език Сръбски версия Шведски език Тагалог версия Украински версия Виетнамски версия Китайски версия
Post new topic Reply to topic EDAboard.com Форуми -> Ръководства услуги, молби, Ремонт Съвети -> Sony телевизия шаси RX-2 не otutput в Б
Страница 1 от 1

subj

text

Всички времена са GMT 1 час
Подобни теми:
SONY TV (шасито BX-1S) KV-21CT1K Схеми (1)
Помощ: LCD телевизор Philips 42PF7421D - шаси №: EL1.1U AA (2)
AE1 шаси SONY (1)
Sony Kv27exr25 шаси SCC-d50f-а (2)
Philips C2082/Fimi Шаси FSR871CV (Sony Trinitron Version) (1)
LG TV Шаси MC-84A проблем (2)
TV Фъргюсън 51G3 шасито TX-100 (1)
Panasonic TV, модел CT-Z2149LE шаси LBP374 (1)
Panasonic телевизия модел CT-Z2151LU шаси AEDP267 (1)
Philips шаси MD1.0AA 29 'цветен телевизор (1)

Злоупотреба | | администратор | | Модератори | | Подкрепете ни | | карта на сайта
RSS тема