Правила | Последни постове | темата RSS | Търсене | Регистрация | Вход

48V/10A батерия зарядно помогне спешно

Post new topic Reply to topic EDAboard.com Форуми -> Професионална Хардуер и електроника Дизайн -> 48V/10A батерия зарядно помогне спешно
Арабски версия Българска версия Каталонски версия Чешка версия Датска версия Немска версия Гръцки версия Английска версия Испански версия Фински версия Френска версия Хинди версия Хърватски версия Индонезийски версия Италианската версия Иврит версия Японска версия Корейски вариант Литовски версия Латвийски версия Нидерландски език Норвежки версия Полски версия Португалски версия Румънски версия Руска версия Словашка версия Словенски версия Сръбската версия Шведска версия Тагалог версия Украински версия Виетнамски версия Китайски версия
Автор Съобщение
zio_nneo

Присъединил се: 03 юни 2007
Публикации: 211
Подпомогнат: 2

Post 01 ноември 2007 16:46 48V/10A батерия зарядно помогне спешно

Здравейте всички,
Имам нужда от схема помогне по отношение на 48V/10A.Can някой да ми помогне по този въпрос.
Обратно към началото
View user's profile
Google
AdSense

Post 01 ноември 2007 16:46 Обяви

Обратно към началото
wizpic

Присъединил се: 24 май 2004
Публикации: 364
Подпомогнат: 25

Post 03 ноември 2007 0:41 Re: 48V/10A батерия зарядно помогне спешно

Колко пъти да ти искам да попитам този въпрос, и по колко места

ви попита го тук
http://www.edaboard.com/viewtopic.php?p=926392&highlight = # 926392
и тук
ftopic278415.html

Направих предложение да помогне Има ли има пулс трансформатор дизайн и работеща 48V thyrisistor картон (сегашната граница / плувка / обратната батерията защита), а само работни ПХБ не съм ли схематични защото все още само половината път чрез обратни инженерни и то не са импулсни трансформатора на него.

Повечето от поста Аз прочетох от вашите е, че трябва аз нужда Искате ли всеки да вършат работа за теб и ти просто се отпусни.

Колко желаете да платите за проектирането имам?

означава, че те е питал, ако искате да споделите вашите схематични Имам 3 / 4 ИКН дизайн и просто исках да видя как си направил твой и ти не може да бъде botherd да отговори на него и поиска отново тук няколко дни след

Аз geuss ние ще видим в друга точка имам нужда 48V/10A зарядно с всички тези функции.
Обратно към началото
View user's profile
wizpic

Присъединил се: 24 май 2004
Публикации: 364
Подпомогнат: 25

Post 10 ноември 2007 12:24 48V/10A батерия зарядно помогне спешно

zio_nneo Мислех, че е спешно?

да потърся помощ, но не се върна общо отпадъци на космоса

дори ако имате сортирани съобщение няма да отида г-ца да се каже, че сте сортирани

идиот
Обратно към началото
View user's profile
Post new topic Reply to topic EDAboard.com Форуми -> Професионална Хардуер и електроника Дизайн -> 48V/10A батерия зарядно помогне спешно
Страница 1 от 1 Всички времена са GMT 2 Часа

Abuse | | Управление | | Модератори | | Подкрепете ни | | карта на сайта
Темата RSS