Правила | Последни публикации | RSS тема | Търсене | Регистрация | Вход

Battery Charger Помощ

Post new topic Reply to topic EDAboard.com Форуми -> Хоби и схеми за малки проекти проблеми -> Battery Charger Помощ
Автор Съобщение
zio_nneo

Подпомогнат: 2

Post 29-ти октомври, 2007 16:55

Battery Charger Помощ

Може ли някой да ми помогне за проектиране на батерия 48V/10A зарядно устройство. Тя трябва да има съоръжение на късо съединение, защита на поляризация и над зареждане защита. Имам дизайн една верига, която беше за 12V/10A. Тя работи добре, но с проста промяна на ckt на дизайна са 48V, но го даде проблем .... Може ли някой да ми помогне по този въпрос. За проектиране на 12V зарядно имам използван SCR. Така че аз очаквам веригата за 48V също така да използва SCR. Отколкото предварително.
Върнете се в началото
blueroomelectronics

Подпомогнат: 99

Post 29-ти октомври, 2007 17:06

Battery Charger Помощ

Първо погрешно форум, на второ място след своя схеми за първи зарядно устройство.
Върнете се в началото
Google
AdSense
Google Adsense

Post 29-ти октомври, 2007 17:06

Реклами

Върнете се в началото
wizpic

Подпомогнат: 26

Post 29-ти октомври, 2007 19:17

Battery Charger Помощ

Казваш си 12 волта работи добре с късо съединение protetion.

Използвахте ли Пулс трансформатор?

Имам схема намерих в мрежата използва 2 SCR, трансформаторни и пулс 555 момчето ще го копаем за вас

Студената да качите 12V schemstic

wizpic
Върнете се в началото
Арабски версия Българска версия Каталонски версия Чешки език Датската версия Немски език Версия на гръцки език Английска версия Испанска версия Версия на фински език Френски език Хинди версия Хърватски версия Индонезийски версия Италиански език Иврит версия Японска версия Корейски вариант Версия на литовски език Версия на латвийски език Холандски версия Норвежки версия Полска версия Португалски език Румънски версия Руска версия Словашка версия Версия на словенски език Сръбски версия Шведски език Тагалог версия Украински версия Виетнамски версия Китайски версия
Post new topic Reply to topic EDAboard.com Форуми -> Хоби и схеми за малки проекти проблеми -> Battery Charger Помощ
Страница 1 от 1 Всички времена са GMT 2 Часа
Подобни теми:
Car & батерия зарядно устройство за кола резервно захранване? (2)
Нуждаете се от зарядно устройство - 3 ААА NiMH батерия (22)
Ni-MH зарядно устройство (2)
9V Ni-MH Battery Charger (1)
зарядно устройство (4)
литиево-йонна батерия, зарядно (5)
SLA 16V зарядно устройство (5)
Пет Battery Charger (2)
USB зарядно устройство. (6)
Ni / Ca зарядно устройство (5)

Злоупотреба | | администратор | | Модератори | | Подкрепете ни | | карта на сайта
RSS тема