| Автор | Съобщение |
|---|
vivek1214
| 08 Oct 2007 21:16 предния край BPF | | |
|
| Здравейте всички, Аз съм проектиране на ниско АКО края приемник часа в реклами, имам объркване това, което Band Pass Filter трябва да използвам, Butterworth, Chebyshev или отгледани косинус и за 90 смяна степен фаза трябва да използвам фаза shifer или времезакъснение компонент. Благодаря предварително. Vivek |
|
| Върнете се в началото | |
 |
khouly
Регистриран на: 20 Октомври 2003 Мнения: 2479 Подпомогнат: 343 Местоположение: ЕГИПЕТ
| 08 Oct 2007 21:43 BPF приемник LNA Blick диаграма | | |
|
| то ще зависи от Ур прилагане, както и разположението на филтъра, опитайте да изпратите схема блок, показващ местоположението на филтъра
Khouly |
|
 |
vivek1214
| 08 Oct 2007 23:48 защо BPF Infront на LNA | | |
|
| Здравейте khouly, Имам приложен на блок-схема, би ли Pls го видя и ми показват за филтри и Shifters фаза. |
|
 |
Google AdSense

| 08 Oct 2007 23:48 Реклами | | |
|
|
|
|
 |
khouly
Регистриран на: 20 Октомври 2003 Мнения: 2479 Подпомогнат: 343 Местоположение: ЕГИПЕТ
| 09 Oct 2007 8:03 интерфейса BPF | | |
|
| на BPF ще зависи от изискването да Ур, остър отговор, много плоски получат отговор. така че може да бъде Butterworth или cheby
да се получат много плоски, използвайте масло струва
за фазата на работник, можете да използвате поли вериги фаза
khouly |
|
 |
tyassin
Регистриран на: 22-ри юли 2004 година Мнения: 340 Подпомогнат: 44 Местоположение: Северното полукълбо
| 09 Oct 2007 10:53 Re: Помощ в приемника часа BPF края design_which трябва да използвам | | |
|
| Здрасти
Аз не сега вашата кандидатура.
Може би трябва да приеме BANDPASS филтър преди LNA. Знам, че ще увеличи НУ, но има силен interfernce да наситен LNA си и го сложи и в насищане.
С уважение |
|
 |
7rots51
| 09 Oct 2007 16:22 Re: Помощ в приемника часа BPF края design_which трябва да използвам | | |
|
| | в предната част на LNA (между LNA и Ant) ние трябва да се използват филтри за ниски загуби и LC microstrip филтри и имат високи загуби, така че ние трябва да използваме друг вид подобен като HELICAL филтри или кухина филтър, ... тези филтри е механичен, а не електронни в строителството, но не може да намери добра информация за проектирането им, Plz изпратите информация за нас, ако ф имат добри връзки, Ebook имена, има ли други видове на ниски филтри загуба? |
|
 |