Правила | Последни публикации | RSS тема | Търсене | Регистрация | Вход

PolaRx II GPS приемник

Post new topic Reply to topic EDAboard.com Форуми -> RF, микровълнова, Антени и Оптика -> PolaRx II GPS приемник
Автор Съобщение
Лупин

Подпомогнат: 2

Post 11-ти юни, 2007 14:59

polarx 2

Привет,

Аз съм с помощта на PolaRx II GPS приемник.

Моят въпрос е много прост:

как мога да бъда сигурен, че моите компонент работи добре? Искам да кажа: приемника трябва да се справи с разрушителните ефекти (като умишлено заглушаване, а не умишлено като намеса, многопълните).

Кой е най-разрушителното входяща мощност праг, който да гарантира, че моята GPS приемникът дава съответната служба?

Подобно на стойност SNR, мога ли да знам / изчисли SJR ( "сигнал Jamming Ratio") .. стойностен праг, който да гарантира, че получените ниво на мощност заглушаване не влияе на приемника си.

С най-добри пожелания,

Лупин
Върнете се в началото
RFDave

Подпомогнат: 43

Post 12-ти юни 2007 1:21

Re: PolaRx II GPS приемник

Е, ако сте получаване на позицията определя, след това на Вашия приемник работи добре. Опитайте разравяне на информационния лист за приемник IC е използването и погледни това, че трябва да ви дам малко информация. Какво точно се опитваш да направиш?

Дейв
www.keystoneradio.com
Върнете се в началото
Лупин

Post 12-ти юни 2007 13:46

Аз бях внимателно разглеждане на данни PolaRx II на баланса, но имам никаква информация за JSR.

Трябва само да разбера дали моят приемник е "движение глоба" обмисля заглушаване на околната среда, които могат да възникнат ...

В някои текстове открих ценности като 71 db, но това е само "роля на палеца" стойност .. Ще ми трябва нещо по-точно за GPS приемник по въпроса ...

Всяко предложение?

С уважение,

Лупин
Върнете се в началото
Google
AdSense
Google Adsense

Post 12-ти юни 2007 13:46

Реклами

Върнете се в началото
RFDave

Подпомогнат: 43

Post 13-ти Юни, 2007 3:56

Е, тогава ще трябва да бъдат по-прецизни. Ако го сложите в един кораб с платна на 20 GHz, тогава аз подозирам, че ще получите повече от 71 db на марж (Jammer власт - по канал мощност). Това ли е една IC или опаковани приемник? Googling за PolaRX II не ми се получи нищо. Има ли данни лист спомена блокиране на власт?

Предполагам, че все още съм объркан. Имате ли известни заглушаване среда, която се опитвате да използвате този GPS приемник в? Ако това е така, тогава отивам го опитам в тази среда. Ако получите позиция определя, след това на Вашия приемник работи.
Върнете се в началото
Лупин

Post 15-ти юни 2007 20:03

Имам един GPS приемник, действащи в силно "намеса" Околна среда (или може би Предполагам, че това е така, защото аз бележка няколко загуба на следите на сигнали GPS) .. смущаващата честота е същото .. Искам да знам колко е имунитета на моя приемник за намеса / заглушаване на сигнала .. Искам да кажа на чужди ниво на мощност, който провокира загубата на спътниците GPS приемник в моя ..

Надявам се, че са ясни, благодаря предварително за вашата подкрепа.

Лупин
Върнете се в началото
Арабски версия Българска версия Каталонски версия Чешки език Датската версия Немски език Версия на гръцки език Английска версия Испанска версия Версия на фински език Френски език Хинди версия Хърватски версия Индонезийски версия Италиански език Иврит версия Японска версия Корейски вариант Версия на литовски език Версия на латвийски език Холандски версия Норвежки версия Полска версия Португалски език Румънски версия Руска версия Словашка версия Версия на словенски език Сръбски версия Шведски език Тагалог версия Украински версия Виетнамски версия Китайски версия
Post new topic Reply to topic EDAboard.com Форуми -> RF, микровълнова, Антени и Оптика -> PolaRx II GPS приемник
Страница 1 от 1

subj

text

Всички времена са GMT 1 час
Подобни теми:
GPS приемник (15)
точност GPS приемник (4)
GPS приемник структура (3)
GPS приемник: проблеми (8)
Сграда GPS приемник чип (1)
GPS приемник & SIM300 (2)
Помощ за GPS приемник архитектура (6)
GPS приемник дизайн, моля помощ. (10)
кръпка антена за GPS приемник (4)
Laipac PG-11 GPS приемник борда (4)

Злоупотреба | | администратор | | Модератори | | Подкрепете ни | | карта на сайта
RSS тема