| Автор | Съобщение |
|---|
swicap
| 23-ти май, 2007 8:44 Въпрос за часовник и възстановяване на данни, благодаря. | | |
|
| за CDRs използващи линейни или bangbang ДП, какво е там улавяне гама?
CdR заключване ще загубят, ако се появи в големи трептене входни данни? тогава какъв вид трептене е по-вредна? DJ или случайни трептене?
Има ли възможен метод за проектиране на силен заключване в откриване на схеми за съдия в CdR заключите или не?
Благодарности. |
|
| Върнете се в началото | |
 |
MSSN
| 23-ти май, 2007 9:08 Re: Въпрос за часовник и възстановяване на данни, благодаря. | | |
|
| | swicap написа: | за CDRs използващи линейни или bangbang ДП, какво е там улавяне гама?
CdR заключване ще загубят, ако се появи в големи трептене входни данни? тогава какъв вид трептене е по-вредна? DJ или случайни трептене?
Има ли възможен метод за проектиране на силен заключване в откриване на схеми за съдия в CdR заключите или не?
Благодарности. |
Обикновено, CDRs плен имат ограничен обхват и се нуждае от подпомагане линия по време на придобиване.
Да, там е възможен метод за проектиране на силен заключване откриване на вериги, които открива CdR заключване и отключване на референтната честота в рамките на предварително определен грешка стр. / мин.
Проверете Razavi книга, проектирането на интегралните схеми за оптичните комуникации, тя е пълна глава CDRs |
|
 |
swicap
| 23-ти май, 2007 9:50 Въпрос за часовник и възстановяване на данни, благодаря. | | |
|
| Здравейте, MSSN, благодаря за отговора. Аз просто искам да знам точно на отклонение на frequcy CdR, че може да улови с PD сам. Аз прочетох книгата Razavi вече. Тя не descript изпълнението на схема Становище за заключване на детектор дизайн, мисля. Woule U даде повече подробности? Благодаря u. |
|
 |
Google AdSense

| 23-ти май, 2007 9:50 Реклами | | |
|
|
|
|
 |
beckchm
Регистриран на: 13-ти ноември 2005 година Мнения: 210 Подпомогнат: 3
| 28-ми Юли 2007 12:58 Re: Въпрос за часовник и възстановяване на данни, благодаря. | | |
|
| трептене е голям
диапазон не може да покрие промяна |
|
 |