| Автор | Съобщение |
|---|
цака
Присъединил се: 25 февруари 2007 Мнения: 45 Подпомогнат: 2 Местоположение: Австрия
| 16 март 2007 0:45 Какво правим "ECL", "CML", "LVDS", | | |
|
| Здрасти
Понякога виждам, че ЗОП използване CML верига да направя ... дрън дрън .. и използването LVDS заради ... дрън дрън ... и ECL ....
Кои catigory или клон на науката тези термини са?
Мисля, че това са някои видове I / Os интерфейс стандарти (не, че и трябва да бъдат коригирани, ако съм сбъркал) ..
Искам да науча повече за тях .. И така, какво трябва да чете или търсите?
Щях да проектират висока честота и големи делител Counter .. кои от тях трябва да използвате и защо?
C / CTS и adv. / недостатъците на всеки .....
Моля, дайте ми полезни материали за тях ...
for help .. Много Голяма благодарност на всички, помогна ..
С уважение, - Похватност |
|
| Обратно към началото | |
 |
Google AdSense

| 16 март 2007 0:45 Реклами | | |
|
|
|
|
 |
ieropsaltic
Присъединил се: 25 Сеп 2006 Публикации: 199 Подпомогнат: 43
| 16 март 2007 13:00 Re: Какво правим "ECL", "CML", "LVDS & | | |
|
| ECL щандове за емитер съчетано логика. Става въпрос за висока скорост на логиката на семейството, защото транзистори никога не позволява да насищане. Неговата структура е много подобна на аналогови диференциални усилватели.
CML щандове за текущи Режим логика. Става въпрос за друго високоскоростен логика семейството подобни на ECL изключение на това, че едно семейство е буфериран на продукцията, а другият не.
LVDS щандове за ниско напрежение Диференциално сигнализация. Тази логика семейство използва диференциални сигнали от около 700mV да представлява 0s и 1S.
За високата скорост делители. Вярвам, че най-обща логика семейства CML или динамичната логика. |
|
 |
srieda
Присъединил се: 24 Декември 2006 Публикации: 163 Подпомогнат: 17 Местоположение: Индия
| 27 март 2007 13:02 допълнителна информация за LVDS | | |
|
| LVDS - ниско напрежение Диференциално сигнализация се използва за предаване на данни между чипове. LVDS използва сигнали с люлки от около 50mv - 400mv при много високи честоти. Това обикновено се използва за висока скорост на комуникацията. LVDS водачите и декодери са друг важен спецификация на общия режим на напрежение ниво на сигналите. Общият режим ниво варира wrt определения протокол и напрежението, на което основни произведения.
С цел да се знае повече за LVDS изпълнение, можете да ме съобщение. Аз предлагам да започнете четене от LVDS моделиране и след това в LVDS шофьори. Използване на Google за търсене на статии от тези. |
|
 |
rfmw
Присъединил се: 10 май 2001 Публикации: 516 Подпомогнат: 38
| 27 март 2007 13:25 Re: Какво правим "ECL", "CML", "LVDS & | | |
|
| "Щях да проектират висока честота и големи делител Counter"
Определете какви честоти си говорим тук ... |
|
 |
srieda
Присъединил се: 24 Декември 2006 Публикации: 163 Подпомогнат: 17 Местоположение: Индия
| 27 март 2007 14:01 Re: Какво правим "ECL", "CML", "LVDS & | | |
|
| | Имам успешно работи по LVDS водачи до 2GHz най-130nm. Тя се базира върху технология, както добре. |
|
 |
ahmad_abdulghany
Присъединил се: 12 април 2005 Мнения: 1368 Подпомогнат: 212 Местоположение: Кайро, Египет
| 30 март, 2009 9:43 Какво правим "ECL", "CML", "LVDS", | | |
|
| | Ако сте търсили някои IEEE книжа, дай ми линка и аз ще ги за Вас! |
|
 |
xulfee
Присъединил се: 27 май 2008 Публикации: 436 Подпомогнат: 32 Местоположение: Пакистан
| 31 март 2009 7:20 Какво правим "ECL", "CML", "LVDS", | | |
|
| ECL е източник на емисии на прикачено логика
Добавен след 2 минути:
Ниско напрежение диференциална сигнализация, или LVDS, е електрическата система за сигнализация, които могат да работят при много високи скорости над евтините-усукана двойка медни кабели. Тя е въведена през 1994 г., а след това стават много популярни в компютъра, където тя е част от много високоскоростни мрежи и компютърни автобуси.
Добавени са след 1 минута:
http://en.wikipedia.org/wiki/Current_mode_logic |
|
 |