Правила | Последни постове | темата RSS | Търсене | Регистрация | Вход

Какво правим "ECL", "CML", "LVDS",

Post new topic Reply to topic EDAboard.com Форуми -> Аналогов IC Дизайн & Оформление -> Какво правим "ECL", "CML", "LVDS",
Арабски версия Българска версия Каталонски версия Чешка версия Датска версия Немска версия Гръцки версия Английска версия Испански версия Фински версия Френска версия Хинди версия Хърватски версия Индонезийски версия Италианската версия Иврит версия Японска версия Корейски вариант Литовски версия Латвийски версия Нидерландски език Норвежки версия Полски версия Португалски версия Румънски версия Руска версия Словашка версия Словенски версия Сръбската версия Шведска версия Тагалог версия Украински версия Виетнамски версия Китайски версия
Автор Съобщение
цака

Присъединил се: 25 февруари 2007
Подпомогнат: 2

Post 16 март 2007 0:45 Какво правим "ECL", "CML", "LVDS",

Здрасти

Понякога виждам, че ЗОП използване CML верига да направя ... дрън дрън .. и използването LVDS заради ... дрън дрън ... и ECL ....

Кои catigory или клон на науката тези термини са?

Мисля, че това са някои видове I / Os интерфейс стандарти (не, че и трябва да бъдат коригирани, ако съм сбъркал) ..

Искам да науча повече за тях .. И така, какво трябва да чете или търсите?

Щях да проектират висока честота и големи делител Counter .. кои от тях трябва да използвате и защо?

C / CTS и adv. / недостатъците на всеки .....

Моля, дайте ми полезни материали за тях ...

for help .. Много Голяма благодарност на всички, помогна ..

С уважение,
- Похватност
Обратно към началото
View user's profile
Google
AdSense

Post 16 март 2007 0:45 Реклами

Обратно към началото
ieropsaltic

Присъединил се: 25 Сеп 2006
Публикации: 199
Подпомогнат: 43

Post 16 март 2007 13:00 Re: Какво правим "ECL", "CML", "LVDS &

ECL щандове за емитер съчетано логика. Става въпрос за висока скорост на логиката на семейството, защото транзистори никога не позволява да насищане. Неговата структура е много подобна на аналогови диференциални усилватели.

CML щандове за текущи Режим логика. Става въпрос за друго високоскоростен логика семейството подобни на ECL изключение на това, че едно семейство е буфериран на продукцията, а другият не.

LVDS щандове за ниско напрежение Диференциално сигнализация. Тази логика семейство използва диференциални сигнали от около 700mV да представлява 0s и 1S.

За високата скорост делители. Вярвам, че най-обща логика семейства CML или динамичната логика.
Обратно към началото
View user's profile
srieda

Присъединил се: 24 Декември 2006
Публикации: 163
Подпомогнат: 17

Post 27 март 2007 13:02 допълнителна информация за LVDS

LVDS - ниско напрежение Диференциално сигнализация се използва за предаване на данни между чипове. LVDS използва сигнали с люлки от около 50mv - 400mv при много високи честоти. Това обикновено се използва за висока скорост на комуникацията.
LVDS водачите и декодери са друг важен спецификация на общия режим на напрежение ниво на сигналите. Общият режим ниво варира wrt определения протокол и напрежението, на което основни произведения.

С цел да се знае повече за LVDS изпълнение, можете да ме съобщение.
Аз предлагам да започнете четене от LVDS моделиране и след това в LVDS шофьори. Използване на Google за търсене на статии от тези.
Обратно към началото
View user's profile
rfmw

Присъединил се: 10 май 2001
Публикации: 516
Подпомогнат: 38

Post 27 март 2007 13:25 Re: Какво правим "ECL", "CML", "LVDS &

"Щях да проектират висока честота и големи делител Counter"

Определете какви честоти си говорим тук ...
Обратно към началото
View user's profile
srieda

Присъединил се: 24 Декември 2006
Публикации: 163
Подпомогнат: 17

Post 27 март 2007 14:01 Re: Какво правим "ECL", "CML", "LVDS &

Имам успешно работи по LVDS водачи до 2GHz най-130nm. Тя се базира върху технология, както добре.
Обратно към началото
View user's profile
ahmad_abdulghany

Присъединил се: 12 април 2005
Подпомогнат: 212

Post 30 март, 2009 9:43 Какво правим "ECL", "CML", "LVDS",

Ако сте търсили някои IEEE книжа, дай ми линка и аз ще ги за Вас!
Обратно към началото
View user's profile
xulfee

Присъединил се: 27 май 2008
Публикации: 436
Подпомогнат: 32

Post 31 март 2009 7:20 Какво правим "ECL", "CML", "LVDS",

ECL е източник на емисии на прикачено логика

Добавен след 2 минути:

Ниско напрежение диференциална сигнализация, или LVDS, е електрическата система за сигнализация, които могат да работят при много високи скорости над евтините-усукана двойка медни кабели. Тя е въведена през 1994 г., а след това стават много популярни в компютъра, където тя е част от много високоскоростни мрежи и компютърни автобуси.

Добавени са след 1 минута:

http://en.wikipedia.org/wiki/Current_mode_logic
Обратно към началото
View user's profile
Post new topic Reply to topic EDAboard.com Форуми -> Аналогов IC Дизайн & Оформление -> Какво правим "ECL", "CML", "LVDS",
Страница 1 от 1 Всички времена са GMT 2 Часа

Abuse | | Управление | | Модератори | | Подкрепете ни | | карта на сайта
Темата RSS