| Автор | Съобщение |
|---|
amit21
| 20 Януари 2007 1:17 електронен курс | | |
|
| | Аз правя електроника и уреди Engg в третата година, аз искам да знам, че това, което е най-доброто в областта електроника като VLSI, вграден чип проектиране, изграждане на мрежи. PLZ показват всяка област, която е популярна сега е ден, аз искам да знам, че курсове, провеждани от институтите в Делхи региона на всички тези курсове |
|
| Върнете се в началото | |
 |
rakesh_aadhimoolam
| 21-ви януари 2007 10:02 Re: електронен курс | | |
|
| Здравейте .......... Амит
по-добре в чип проектиране фронт целта ще бъдат CDAC Нойда, който обработва и вградени VLSI .............
късмет .................... |
|
 |
buntheun
Регистриран на: 20 Декември 2006 Мнения: 78 Подпомогнат: 6 Местоположение: Камбоджа
| 21-ви януари 2007 10:35 Re: електронен курс | | |
|
| | amit21 написа: | | Аз правя електроника и уреди Engg в третата година, аз искам да знам, че това, което е най-доброто в областта електроника като VLSI, вграден чип проектиране, изграждане на мрежи. PLZ показват всяка област, която е популярна сега е ден, аз искам да знам, че курсове, провеждани от институтите в Делхи региона на всички тези курсове |
Здравей приятел Мисля, че като г-н rakesh_aadhimoolam той ще бъде добър избор, че това ф благодаря buntheun |
|
 |
Google AdSense

| 21-ви януари 2007 10:35 Реклами | | |
|
|
|
|
 |
dragonight_x
Регистриран на: 25-ти март 2006 Мнения: 73 Подпомогнат: 2 Местоположение: Египет - Кайро
| 05 Feb 2007 14:05 Re: електронен курс | | |
|
| Здравейте Амит, Първо Вярвам, че те са на всички популярни днес цялата електроника се, всички те са необходими. Второ аз мисля, че е по-добре да учат нещо, което като вместо на нещо, което мисля, е популярна днес, защото може би един ден ще спре да бъде популярен, но никога не може да спре ми харесва нещо. И на трето място на всеки един ще ви даде различни отговори в зависимост от неговата / нейната работа, страст и тази част на света, те идват. За пример ще кажа вградени защото го обичам, той е Аз работя в областта и е все по-голям поле в моята страна.
Може би трябва да попитате за това, което полета са всичко това? Кое е по-добро бъдеще в собствената си страна? И след това да реши за вашия самостоятелно в зависимост от вашите собствени интереси.
Успех |
|
 |