Правила | Последни публикации | RSS тема | Търсене | Регистрация | Вход

електронен курс

Post new topic Reply to topic EDAboard.com Форуми -> PLD, SPLD, Гал, CPLD, FPGA дизайн -> електронен курс
Автор Съобщение
amit21

Post 20 Януари 2007 1:17

електронен курс

Аз правя електроника и уреди Engg в третата година, аз искам да знам, че това, което е най-доброто в областта електроника като VLSI, вграден чип проектиране, изграждане на мрежи. PLZ показват всяка област, която е популярна сега е ден, аз искам да знам, че курсове, провеждани от институтите в Делхи региона на всички тези курсове
Върнете се в началото
rakesh_aadhimoolam

Подпомогнат: 16

Post 21-ви януари 2007 10:02

Re: електронен курс

Здравейте .......... Амит

по-добре в чип проектиране фронт целта ще бъдат CDAC Нойда, който обработва и вградени VLSI .............

късмет ....................
Върнете се в началото
buntheun

Подпомогнат: 6

Post 21-ви януари 2007 10:35

amit21 написа:
Аз правя електроника и уреди Engg в третата година, аз искам да знам, че това, което е най-доброто в областта електроника като VLSI, вграден чип проектиране, изграждане на мрежи. PLZ показват всяка област, която е популярна сега е ден, аз искам да знам, че курсове, провеждани от институтите в Делхи региона на всички тези курсове

Здравей приятел
Мисля, че като г-н rakesh_aadhimoolam
той ще бъде добър избор, че това ф
благодаря
buntheun
Върнете се в началото
Google
AdSense
Google Adsense

Post 21-ви януари 2007 10:35

Реклами

Върнете се в началото
dragonight_x

Подпомогнат: 2

Post 05 Feb 2007 14:05

Здравейте Амит,
Първо Вярвам, че те са на всички популярни днес цялата електроника се, всички те са необходими. Второ аз мисля, че е по-добре да учат нещо, което като вместо на нещо, което мисля, е популярна днес, защото може би един ден ще спре да бъде популярен, но никога не може да спре ми харесва нещо. И на трето място на всеки един ще ви даде различни отговори в зависимост от неговата / нейната работа, страст и тази част на света, те идват. За пример ще кажа вградени защото го обичам, той е Аз работя в областта и е все по-голям поле в моята страна.

Може би трябва да попитате за това, което полета са всичко това? Кое е по-добро бъдеще в собствената си страна? И след това да реши за вашия самостоятелно в зависимост от вашите собствени интереси.

Успех Very Happy
Върнете се в началото
Арабски версия Българска версия Каталонски версия Чешки език Датската версия Немски език Версия на гръцки език Английска версия Испанска версия Версия на фински език Френски език Хинди версия Хърватски версия Индонезийски версия Италиански език Иврит версия Японска версия Корейски вариант Версия на литовски език Версия на латвийски език Холандски версия Норвежки версия Полска версия Португалски език Румънски версия Руска версия Словашка версия Версия на словенски език Сръбски версия Шведски език Тагалог версия Украински версия Виетнамски версия Китайски версия
Post new topic Reply to topic EDAboard.com Форуми -> PLD, SPLD, Гал, CPLD, FPGA дизайн -> електронен курс
Страница 1 от 1

subj

text

Всички времена са GMT 1 час
Подобни теми:
електронен курс (9)
Електронни учебната свързани с изтегляне (1)
Принцип електронна схема на електронни метра разстояние (1)
Разбира парола? (1)
ASIC хода (5)
летен курс (1)
UML курс начинаещи (4)
PIC онлайн курс (1)
VLSI курс очертае (1)
хода на 6809 (3)

Злоупотреба | | администратор | | Модератори | | Подкрепете ни | | карта на сайта
RSS тема