| Автор | Съобщение |
|---|
xxtigerxx
Присъединил се: 05 Юни 2001 Публикации: 216 Подпомогнат: 5 Местоположение: Гърция
| 21 ноември 2006 12:38 Коя е най-добрият софтуер за проектиране на печатни платки? | | | Tags: най-добър дизайн на PCB PCB най-добрия дизайн на най-добри PCB PCB PCB най-добрият най-добрият дизайн на PCB pulsonix орел |
|
| Аз съм нов в ПХБ дизайн.
Работил съм с pulsonix, орел & ultiboard.
Мисля, че най-добре е pulsonix
|
|
| Обратно към началото | |
 |
evl_inside
Присъединил се: 10 август 2006 Мнения: 51 Подпомогнат: 3 Местоположение: Марс
| 21 ноември 2006 13:13 Re: Кое е най-добрият софтуер за проектиране на печатни платки? | | |
|
| | и аз имам използван P * Хотел и / или CAD за мен и двете са с добро има собствен плюс точки и функции. |
|
 |
electronicus
Присъединил се: 19 август 2005 Публикации: 174 Подпомогнат: 13
| 21 ноември 2006 14:53 Re: Кое е най-добрият софтуер за проектиране на печатни платки? | | | Tags: най-добрите orcad най orcad orcad най-добре е най-добрият orcad |
|
| ORCAD е най-добрият!. Ето една дъска проектиран в OrCad:
|
|
 |
xxtigerxx
Присъединил се: 05 Юни 2001 Публикации: 216 Подпомогнат: 5 Местоположение: Гърция
| 22 ноември 2006 8:12 Кое е най-добрият софтуер за проектиране на печатни платки? | | |
|
| Здравей electronicus
PCB хубаво, но съм работила подправка в orcad.
на околната среда не е удобен? |
|
 |
electronicus
| 22 ноември 2006 13:12 Re: Кое е най-добрият софтуер за проектиране на печатни платки? | | |
|
| В Spice, в Orcad е много добра. Но не е лесно |
|
 |
xxtigerxx
| 22 ноември 2006 16:02 Коя е най-добрият софтуер за проектиране на печатни платки? | | |
|
| Аз съм не само говорене за подправка compenet но също така и схематични не е удобен
ако сте имали използване pulosnix 3.x Вие ще видите разликата
Orcad е подобен на Windows 95 или Windows 3.11. стила на програмата е стар ..
|
|
 |
electronicus
| |
 |
jessicama
Присъединил се: 22 юли 2002 Мнения: 19
| 24 ноември 2006 6:44 Кое е най-добрият софтуер за проектиране на печатни платки? | | | Tags: най-добрият инструмент за най-добър PCB PCB оформление на печатни платки най-добри PCB разположение най-доброто средство PCB оформление добри оформление на печатни платки най-PCB |
|
| | Най-добрите печатни платки Оформление средство е PowerPCB е много добра |
|
 |
taymoor2000
Присъединил се: 05 Юни 2006 Мнения: 42 Подпомогнат: 3
| 28 ноември 2006 10:56 Re: Кое е най-добрият софтуер за проектиране на печатни платки? | | |
|
| | Предпочитам PCAD2002 после каденца инструмент |
|
 |
moihocpic
Присъединил се: 09 Ноември 2005 Мнения: 4
| 06 декември 2006 10:15 Re: Кое е най-добрият софтуер за проектиране на печатни платки? | | |
|
| | Мисля, че it'a Allegro на Кейдънс |
|
 |
mayu_wakui
Присъединил се: 18 февруари 2004 Публикации: 122 Подпомогнат: 7
| 06 декември 2006 14:56 Re: Кое е най-добрият софтуер за проектиране на печатни платки? | | |
|
| | moihocpic написа: | | Мисля, че it'a Allegro на Кейдънс |
kewl .. но не и тази приятелска .. |
|
 |
rdemorrow
Присъединил се: 28 Сеп 2006 Мнения: 1
| 07 декември 2006 19:29 Re: Кое е най-добрият софтуер за проектиране на печатни платки? | | | Tags: най-добрата програма за най-добър дизайн на PCB програма за най-добър дизайн на PCB PCB CAD най-PCB PCB разположение най-добрата програма за най-добър дизайн на PCB пакет най-добрия PCB SW |
|
| Най-добрата програма за оформление ..... ако имах и стотинка всеки съм чувал този въпрос. Аз бях правиш оформлението на над 15 години сега. Другите плакат имал право представа за улавяне схематични. Вие искате схематични да работят добре с оформлението пакет. Няма никакво съмнение, там ще се промени в дизайна, че вие ще искате да направите по време на или след вашето оформление. Друго нещо, за да обмисли за оформление е сложност. Да не правиш през дупката, повърхностен монтаж, смесено? Simple decals или ще ти се правиш 256 закрепване на BGA? Истинският отговор на вашия въпрос е ..... на разположение най-добрия пакет е тази, която реши да използва. Вие ще научите всичко там е около нея. Трешки, команди и др Ползвал съм много и в момента съм ги използва, ами аз помислих те бяха най-добрия пакет там. След като използвате някои мога да гледам назад и да видим нещата ми хареса повече от един на друг. Но долната линия е, че там не е пакет, който има всичко. Лично аз бях PadsPcb веднага. Са били за 7 години. Преди това тя е била PCAD, орел, както и някои, които не са дори и по повече. (Аз съм сама, така стареене Ще спрем там) Надявам се това да помогне малко.
Рик DeMorrow |
|
 |
bigaussie
Присъединил се: 29 Ноември 2006 Мнения: 59 Подпомогнат: 1
| 07 декември 2006 20:22 Re: Кое е най-добрият софтуер за проектиране на печатни платки? | | | тагове: научете cadstar най-добрата схема борда дизайн пакет предимствата на orcad най-добрия дизайн на най-добрата схема оформление orcad най-добрите orcad orcad най-добрите |
|
| Ами моя опит казва, че Orcad пакет е лесно да се научи & употреба. Нейната доста потребител приятелски с почти всички функции, необходими за сложни схеми. Направих оформление като 38 DIP ICS само с едно-единствено слой & държат джъмперите брои минимум.
Сега са решили да преминат към електроника Workbench пакет поради нейния много атрактивни възможности, да не говорим като всички предимства на Orcad.
Сложност мъдър Мисля Cadstar от Zuken е най-доброто за много сложни дизайни. Работил съм в ISRO, Индия като стажант за 6 месеца и се използва за Cadstar дизайни като FPGA & всички тези неща с 4 слоя борда. Но Cadstar има проблеми, не лесно достъпни и трудно да се научат.
bigaussie |
|
 |
coolcat
Присъединил се: 20 Декември 2006 Мнения: 15 Подпомогнат: 2
| 20 декември, 2006 13:32 Коя е най-добрият софтуер за проектиране на печатни платки? | | |
|
| Какво ще кажеш за орел? може някой да ми коментар? |
|
 |
ITpro
Присъединил се: 12 октомври 2006 Мнения: 61 Подпомогнат: 5 Местоположение: G2 къща Viet Nam
| 20 декември, 2006 13:38 Коя е най-добрият софтуер за проектиране на печатни платки? | | |
|
| Мисля, че трябва да yous @ ltium дизайнер, че е много добро: D можете да го намерите от emule |
|
 |
chinta
Присъединил се: 09 Ноември 2006 Мнения: 52 Подпомогнат: 1
| 22 декември 2006 10:44 Re: Кое е най-добрият софтуер за проектиране на печатни платки? | | |
|
| | Всъщност тя зависи от изискванията. Първо погледнете вашите нужди и след това може да се намери подходяща опаковка. |
|
 |
k1gunner
Присъединил се: 25 Сеп 2002 Мнения: 19
| 04 януари 2007 3:43 Кое е най-добрият софтуер за проектиране на печатни платки? | | |
|
| | Power ПХБ (сега подложки )...... |
|
 |
melc
Присъединил се: 08 април 2005 Публикации: 394 Подпомогнат: 45
| 04 януари 2007 7:44 Re: Кое е най-добрият софтуер за проектиране на печатни платки? | | | Tags: най-добрия дизайн на най-добрите PCB PCB CAD най-добрия пакет най-добрия дизайн на PCB PCB SW най-PCB пакет, който е най-добрият PCB CAD PCB най-добрите |
|
| Краткият отговор: там не е "най-добрите" ПХБ пакет. Аз бях работил с Orcad, Танго (и двете, тъй като DOS режим е наличен само) P * Хотел, орел, подложки и аз не се намери някой от тези, които биха могли да бъдат cleary определени по-добре от други. Подложки е сравнително добро за висока плътност съвет (от 2000 г. до 6000 връзки, повече от 1500 vias, повече от 6 слоя), орел е идеална за малки проекти на две или четири слоя, но категорично без BGA. Orcad е най-доброто за редактиране на схеми, но не и за маршрутизация на печатни платки. И така нататък. |
|
 |
jayasuryan
Присъединил се: 12 юли 2006 Мнения: 90 Подпомогнат: 2
| 05 януари 2007 10:05 Re: Кое е най-добрият софтуер за проектиране на печатни платки? | | |
|
| Най-добре е EDWinXP от Visionics
www.visionics.a.se или www.edwinxp.com |
|
 |
rock_dtei
Присъединил се: 04 Януари 2007 Мнения: 5
| 15 януари 2007 9:45 Re: Кое е най-добрият софтуер за проектиране на печатни платки? | | | Tags: най-добър дизайн на PCB платка софтуер, софтуер, най-добрият най-добрият най-добрият софтуер PCB PCB PCB дизайн CAD софтуер, най-добрият най-добрият софтуер за най-добър дизайн на PCB PCB дизайн на опаковката |
|
| | За последните 2 години аз Използвам Allegro ПХБ дизайн (Кейдънс), мисля, че този софтуер е най-доброто за опаковка и дизайн на печатни платки. Последно, но не и този списък е само моето мнение. |
|
 |
Blackstick.co.uk
Присъединил се: 15 Януари 2007 Мнения: 3
| 15 януари 2007 19:20 Коя е най-добрият софтуер за проектиране на печатни платки? | | | Tags: 0rcad най-доброто CAD софтуер |
|
| В Бюрото имаме клиенти, които използват най-софтуерни пакети. Съгласен съм с коментара, че всичко зависи от това какво имат нужда от софтуер, за да направя за вас и какво трябва да се измъкнем от нея. Освен бюджета си!
Ние използван Alltium, 0rcad, P (AT) DS, Expediti0n, Eag1e, Easypc, PC (в) г, B0ardstation .. До име само няколко и всички те имат своите "добри точки" и тяхната "не толкова добра точки ".
Ако аз бях принуден да взема предвид в по-горната другите тя вероятно ще бъде Alltium чисто от "цена за функционалност" гледна точка (получите много за вашите пари). Но тогава пак, ако сте на много строга бюджетна Бих вероятно отида за лесно компютър. Той няма whistles или звънчета, но то прави това, което пише на калай.
Най-доброто нещо, за да направите, е да получите безплатен (повечето от тях ще ви позволи да опитате преди да купите) опити за онези, които са мисля за получаване и да направи своя ум нагоре. Вие ще получите нищо, но противоречиви решения на въпроса ви в течение. Тъй като хората харесват това, което те използват, защото са удобни с това.
Надявам се, че помага 
Алън |
|
 |
mg777
Присъединил се: 14 Януари 2007 Мнения: 5
| 15 януари 2007 21:30 Re: Кое е най-добрият софтуер за проектиране на печатни платки? | | |
|
| Аз не съм сигурен дали оригиналния плакат е проектиране на борда за масово производство. Ако е така, не забравяйте, дизайн за производство (DFM) - като различни от ДРК, че борда дом ще изпълни. Вие ще бъдете изумени колко малко дяволски информация може да изпратите фино смола BGA борда в вълнение на скъпи преработи.
MGRajan www.eecalc.com |
|
 |
cyberrat
Присъединил се: 19 юни 2001 Публикации: 930 Подпомогнат: 37 Местоположение: В канализация на Великобритания
| 16 януари 2007 12:50 Коя е най-добрият софтуер за проектиране на печатни платки? | | | Tags: www.edaboard.com |
|
| Аз ще ви кажа какво, защо не гледам тук.
Забравете софтуер & получа проследяващия лента изложени |
|
 |
buntheun
Присъединил се: 20 Декември 2006 Мнения: 78 Подпомогнат: 6 Местоположение: Камбоджа
| 16 януари 2007 15:19 Re: Кое е най-добрият софтуер за проектиране на печатни платки? | | |
|
| is the better Мисля, че Protues е по-добре защото го лесен за употреба! |
|
 |
afriend_ashish
Присъединил се: 15 Януари 2007 Мнения: 3
| 21 януари 2007 12:06 Коя е най-добрият софтуер за проектиране на печатни платки? | | | Tags: най-добър дизайн на PCB платка софтуер, софтуер, най-добрият най-добрият софтуер PCB PCB дизайн софтуер най-добри софтуерни проекти PCB PCB най-добрия софтуер, най-добрият дизайн на софтуер, проектиране на печатни платки |
|
| Тук е възможно най-ПХБ проектиране софтуер. Имам го употребявали през моя инженерингов проект .. "DIPTRACE" да я използват и усетите разликата з ** P: / / www.diptrace.com |
|
 |
sivakumar_tumma
Присъединил се: 27 Януари 2007 Публикации: 220 Подпомогнат: 7
| 13 февруари 2007 11:00 Re: Кое е най-добрият софтуер за проектиране на печатни платки? | | |
|
| | orcad ще bebetter .. толкова просто, че е лесна за използване |
|
 |
Anonymous_Ricky
Присъединил се: 26 Декември 2006 Публикации: 181 Подпомогнат: 13
| 13 февруари 2007 13:06 Коя е най-добрият софтуер за проектиране на печатни платки? | | | Tags: cdatsar |
|
| Мисля, че Zuken на Cadstar И Кейдънс на Allegro са най-добрите за комплексно дъски. cdatsar е по-удобен за работа с |
|
 |
Hello_world.
Присъединил се: 29 октомври 2006 Мнения: 30 Подпомогнат: 1
| 17 февруари 2007 10:11 Коя е най-добрият софтуер за проектиране на печатни платки? | | |
|
| | Само orcad е супер трудно в маршрутизирането .. |
|
 |
tarakesava
Присъединил се: 28 Януари 2007 Мнения: 15
| 21 февруари 2007 11:22 Коя е най-добрият софтуер за проектиране на печатни платки? | | |
|
| | възглавници, борд гара, expedtion |
|
 |
popoyboys
Присъединил се: 20 февруари, 2007 Публикации: 108 Подпомогнат: 1 Местоположение: от дълбоките корени на KAMOTE земя
| 22 февруари 2007 1:59 Кое е най-добрият софтуер за проектиране на печатни платки? | | |
|
| | Експедиция .. |
|
 |