| Автор | Съобщение |
|---|
masud58
Регистриран на: 19-ти май 2002 година Мнения: 119 Подпомогнат: 4 Местоположение: Дака, Бангладеш
| 04 Nov 2006 14:49 Нуждаете се от помощ за зарядно устройство | | |
|
| assalamu alikum
аз имам дизайн, който отговаря 120A / ч батерията от AC 145v. някой може да напише програма за този тип дизайн. то такса
ако главното AC 220AC voltege го такса 11A
ако главното AC 145ac напрежение е постоянна такса 11A
първия смисъл основните променливо напрежение след това да изпратите честота на меморандум за сътрудничество за постоянен ampare.
ако батерията 14V етикета, то си спре такси
моля писане на софтуер, с основен
благодарности
|
|
| Върнете се в началото | |
 |
Google AdSense

| 04 Nov 2006 14:49 Реклами | | |
|
|
|
|
 |
wizpic
| 05 Nov 2006 0:42 Re: нужда от помощ за зарядно устройство | | |
|
| Какъв тип батерии са таксуването ако it'ds оловни тогава мисля, че са преминали за това по грешен начин трябва да бъда честен, какво ви е нужно е да бъде в състояние да измерва batttery напрежение, тъй като сте в момента, в който да не средства за това, което ти казвам батерията volatge е, за PIC16f628/27 не са Ан A / D на нея
През цялата година съм бил за проектиране и строителство зарядни устройства не съм виждал, че преди да го направи,
да ни даде повече информация и може да бъде в състояние да помогнат
wizpic |
|
 |
nguyennam
| 05 Nov 2006 8:14 Re: нужда от помощ за зарядно устройство | | |
|
| Ако можете да използвате аналоговия части, тогава е много по-лесно за вас, предполагам, че не сте запознати с PIC, така и на зарядното устройство, така че със зарядно устройство, направени от дискретни или аналогови (OP AMP например) части трябва да бъдат избрани.
Такава схема е навсякъде в интернет, просто "Google" с ключова дума "зарядно батерията" платка, и можете да изберете един подходящ.
nguyennam |
|
 |
masud58
Регистриран на: 19-ти май 2002 година Мнения: 119 Подпомогнат: 4 Местоположение: Дака, Бангладеш
| 05 Nov 2006 13:22 Re: нужда от помощ за зарядно устройство | | |
|
| http://www.edaboard.com/viewtopic.php?p=719844 # 719844
Погледнете тази тема. тук ми дизайн качил
pic16f72 има 5 вход с 8bit ADC
благодарности |
|
 |