| Автор | Съобщение |
|---|
gorkin
| 29-ти октомври 2006 19:57 Bidirectional MOS ключ - 3A | | |
|
| Здравейте братя! Имам нужда позоваване на едно устройство, един двупосочен MOS ключ за контрол на зарядното устройство в GR64 модул (SonyEricsson GSM / GPRS модул). Този модул има една сила вход / изход (Batt ПИН) за захранване (на същия ПИН е текущ тираж и източник) на Трябва да го спрете за да изключите модула (в някои случаи е необходимо прекъснете захранването от модул). Някой знае ли на едно устройство за тази молба? Благодаря много, Gorkin |
|
| Върнете се в началото | |
 |
Артьом
Регистриран на: 22-ри май 2003 г Мнения: 1650 Подпомогнат: 91 Местоположение: Туран
| 29-ти октомври 2006 21:50 Bidirectional MOS ключ - 3A | | |
|
| Предполагам, че можете да използвате допълнителни транзистори серийно, свързани с диоди, свързани в паралел. Всеки един от тях ще се справят с една посока на течението. Недостатъкът е високо напрежение капка = Vdrop_ON Vdrop_Diode. Или един транзистор, свързани в производството на диод мост токоизправител за Vdrop = Vdrop_ON 2 * Vdrop_Diode.
Или може да се можете да намерите Твърди реле състояние с необходимите характеристики
или друг пример: http://www.maxim-ic.com/appnotes.cfm/appnote_number/1096 |
|
 |
strennor
| 08 Nov 2006 7:34 Bidirectional MOS ключ - 3A | | |
|
| Можете да използвате висока мощност транзистор
проверите www.fairchildsemi.com |
|
 |
Google AdSense

| 08 Nov 2006 7:34 Реклами | | |
|
|
|
|
 |
gorkin
| 11-ти ноември 2006 год. 21:25 Re: Bidirectional MOS ключ - 3A | | |
|
| Здрасти, Аз съм нужда BIDIRECTIONAL MOS SWITCH ... В няколко думи: В моя applcation, един GSM модул за управление на зареждане на батерията, батерията е свързано в една специфична за закрепване в модул GSM, когато в таксата, сегашната поток в една посока, когато в изпълнение на настоящите поток в противоречие посока .. . за нулиране, имам нужда от прекъснете този ПИН ... но аз не мога да намеря едно решение с конвенционални swicth MOS. Не мога да използвате разтвор, споменати от Artem брат, защото напрежението оператор на диод ще предизвика грешка в батерия модул за управление на ...
Благодаря, Gorkin. |
|
 |