Правила | Последни публикации | RSS тема | Търсене | Регистрация | Вход

Bidirectional MOS ключ - 3A

Post new topic Reply to topic EDAboard.com Форуми -> Hardware и електроника Професионален дизайн -> Bidirectional MOS ключ - 3A
Автор Съобщение
gorkin

Подпомогнат: 11

Post 29-ти октомври 2006 19:57

Здравейте братя!
Имам нужда позоваване на едно устройство, един двупосочен MOS ключ за контрол на зарядното устройство в GR64 модул (SonyEricsson GSM / GPRS модул). Този модул има една сила вход / изход (Batt ПИН) за захранване (на същия ПИН е текущ тираж и източник) на Трябва да го спрете за да изключите модула (в някои случаи е необходимо прекъснете захранването от модул). Някой знае ли на едно устройство за тази молба?
Благодаря много, Gorkin
Върнете се в началото
Артьом

Подпомогнат: 91

Post 29-ти октомври 2006 21:50

Предполагам, че можете да използвате допълнителни транзистори серийно, свързани с диоди, свързани в паралел. Всеки един от тях ще се справят с една посока на течението.
Недостатъкът е високо напрежение капка = Vdrop_ON Vdrop_Diode. Или един транзистор, свързани в производството на диод мост токоизправител за Vdrop = Vdrop_ON 2 * Vdrop_Diode.

Или може да се можете да намерите Твърди реле състояние с необходимите характеристики

или друг пример:
http://www.maxim-ic.com/appnotes.cfm/appnote_number/1096
Върнете се в началото
strennor

Подпомогнат: 14

Post 08 Nov 2006 7:34

Можете да използвате висока мощност транзистор

проверите www.fairchildsemi.com
Върнете се в началото
Google
AdSense
Google Adsense

Post 08 Nov 2006 7:34

Реклами

Върнете се в началото
gorkin

Подпомогнат: 11

Post 11-ти ноември 2006 год. 21:25

Re: Bidirectional MOS ключ - 3A

Здрасти,
Аз съм нужда BIDIRECTIONAL MOS SWITCH ...
В няколко думи: В моя applcation, един GSM модул за управление на зареждане на батерията, батерията е свързано в една специфична за закрепване в модул GSM, когато в таксата, сегашната поток в една посока, когато в изпълнение на настоящите поток в противоречие посока .. . за нулиране, имам нужда от прекъснете този ПИН ... но аз не мога да намеря едно решение с конвенционални swicth MOS. Не мога да използвате разтвор, споменати от Artem брат, защото напрежението оператор на диод ще предизвика грешка в батерия модул за управление на ...

Благодаря, Gorkin.
Върнете се в началото
Арабски версия Българска версия Каталонски версия Чешки език Датската версия Немски език Версия на гръцки език Английска версия Испанска версия Версия на фински език Френски език Хинди версия Хърватски версия Индонезийски версия Италиански език Иврит версия Японска версия Корейски вариант Версия на литовски език Версия на латвийски език Холандски версия Норвежки версия Полска версия Португалски език Румънски версия Руска версия Словашка версия Версия на словенски език Сръбски версия Шведски език Тагалог версия Украински версия Виетнамски версия Китайски версия
Post new topic Reply to topic EDAboard.com Форуми -> Hardware и електроника Професионален дизайн -> Bidirectional MOS ключ - 3A
Страница 1 от 1

subj

text

Всички времена са GMT 1 час
Подобни теми:
Bidirectional NMOS Switch? (3)
MOSFET двупосочна Switch (6)
Switch зарядно устройство Bidirectional (3)
High Current двупосочна преминаване (3)
Помощ: 15GHz MOS Switch (1)
MOS като превключвате въпрос (11)
мощност MOS транзистор Switch (4)
Проектиране на аналогови MOS Switch (6)
Как да се изработи високо MOS изпълнение шибалка? (12)
Как да определите MOS Switch аспект съотношението? (1)

Злоупотреба | | администратор | | Модератори | | Подкрепете ни | | карта на сайта
RSS тема