Правила | Последни публикации | RSS тема | Търсене | Регистрация | Вход

Дискретни косинус трансформира DCT (спешна)

Post new topic Reply to topic EDAboard.com Форуми -> Цифрова обработка на сигнали -> косинус Дискретни трансформира DCT (спешна)
Арабски версия Българска версия Каталонски версия Чешки език Датската версия Немски език Версия на гръцки език Английска версия Испанска версия Версия на фински език Френски език Хинди версия Хърватски версия Индонезийски версия Италиански език Иврит версия Японска версия Корейски вариант Версия на литовски език Версия на латвийски език Холандски версия Норвежки версия Полска версия Португалски език Румънски версия Руска версия Словашка версия Версия на словенски език Сръбски версия Шведски език Тагалог версия Украински версия Виетнамски версия Китайски версия
Автор Съобщение
Yuna

Post 13-ти октомври, 2006 година 5:47 дискретно косинус трансформира DCT (спешна)

Dear All,

Аз правя на дланта и печат recognition.May знам е, че някой знае как да се изчисли DCT на изображението?
аз имам няколко опита .... метод в MATLAB ..
аз употреба на DCT или DCT2 в MATLAB, но резултатът не е добър ....
Надявам се някой може да ми помогне ...
Моят изходния код е по-долу .... Аз опитвам 3 метод за изчисляване на DCT на изображение ...

DCTfm1 = dct2 (I);

Max (Max (DCTfm1))
мин. (мин. (DCTfm1))
ANS =
18,0219
ANS =
-6,2640
-------------------------------------------------- -------------------------------------------
logofDCT = дневник (DCTfm1);
Max (Max (logofDCT))
мин. (мин. (logofDCT))
ANS =
-13,8896 3.1416i
ANS =
-1,4010
-------------------------------------------------- -------------------------------------------
А = I;
B = im2col (A, [8 8], 'различни');
Средната (б);
Max (б);
a1 = средна (б). / макс (б);
[max_a1, K] = MAX (A1)

max_a1 =
0,2985
K =
87
-------------------------------------------------- ------------------------------------------

Искам да попитам дали по-горе метод, който е по-добре да се използва в разпространението на невронни мрежи.? Може да се е погрешно и в моя изходния код ..... моля ме упъти ...

Ако имате изходния код или файла, които се отнасяха с DCT или невронни мрежи, моля електронна поща до мен ....
yuna_free (на) yahoo.com

Моля .............. Аз наистина се надявам някой да ме упъти ...

Благодаря предварително .....
Върнете се в началото
Google
AdSense

Post 13-ти октомври, 2006 година 5:47 Реклами

Върнете се в началото
4ass2005

Post 27-ми октомври, 2006 4:50 дискретно косинус трансформира DCT (спешна)

Здрасти,
Мисля, че трябва да минете през тази книга,
Digital Image Proceessing в Matlab от Гонзалес
Те са проба програма, която го прави също така принцип на работа на DCT
Надявам се това да помогне ...
Отколкото
Върнете се в началото
Post new topic Reply to topic EDAboard.com Форуми -> Цифрова обработка на сигнали -> косинус Дискретни трансформира DCT (спешна)
Страница 1 от 1 Всички времена са GMT 2 Часа

Злоупотреба | | администратор | | Модератори | | Подкрепете ни | | карта на сайта
RSS тема