Yuna
| 13-ти октомври, 2006 година 5:47 дискретно косинус трансформира DCT (спешна) | | |
|
| Dear All,
Аз правя на дланта и печат recognition.May знам е, че някой знае как да се изчисли DCT на изображението? аз имам няколко опита .... метод в MATLAB .. аз употреба на DCT или DCT2 в MATLAB, но резултатът не е добър .... Надявам се някой може да ми помогне ... Моят изходния код е по-долу .... Аз опитвам 3 метод за изчисляване на DCT на изображение ...
DCTfm1 = dct2 (I);
Max (Max (DCTfm1)) мин. (мин. (DCTfm1)) ANS = 18,0219 ANS = -6,2640 -------------------------------------------------- ------------------------------------------- logofDCT = дневник (DCTfm1); Max (Max (logofDCT)) мин. (мин. (logofDCT)) ANS = -13,8896 3.1416i ANS = -1,4010 -------------------------------------------------- ------------------------------------------- А = I; B = im2col (A, [8 8], 'различни'); Средната (б); Max (б); a1 = средна (б). / макс (б); [max_a1, K] = MAX (A1)
max_a1 = 0,2985 K = 87 -------------------------------------------------- ------------------------------------------
Искам да попитам дали по-горе метод, който е по-добре да се използва в разпространението на невронни мрежи.? Може да се е погрешно и в моя изходния код ..... моля ме упъти ...
Ако имате изходния код или файла, които се отнасяха с DCT или невронни мрежи, моля електронна поща до мен .... yuna_free (на) yahoo.com
Моля .............. Аз наистина се надявам някой да ме упъти ...
Благодаря предварително ..... |
|
4ass2005
| 27-ми октомври, 2006 4:50 дискретно косинус трансформира DCT (спешна) | | |
|
| Здрасти, Мисля, че трябва да минете през тази книга, Digital Image Proceessing в Matlab от Гонзалес Те са проба програма, която го прави също така принцип на работа на DCT Надявам се това да помогне ... Отколкото |
|