| Автор | Съобщение |
|---|
xxtigerxx
Регистриран на: 05 Jun 2001 Мнения: 240 Подпомогнат: 5 Местоположение: Гърция
| 26-ти юли 2006 13:55 DC земята вина | | |
|
| познавате ли някой схема за да мога да открие грешка земята.
|
|
| Върнете се в началото | |
 |
IanP
Регистриран на: 05 Okt 2004 Мнения: 6472 Подпомогнат: 1540 Местоположение: West Coast
| 26-ти юли 2006 14:21 DC релета земята вина | | |
|
| В вериги AC можете да използвате RCDs (остатъчен текущата устройство) или GFM (приземен наблюдава вина) .. Повече информация за двете могат лесно да бъдат намерени Googling ..
В вериги DC досега не са срещали всяка надеждна верига ..
С уважение, IanP |
|
 |
jonw0224
Регистриран на: 22-ри ноември 2004 Мнения: 199 Подпомогнат: 28 Местоположение: САЩ
| 27-ми юли 2006 година 4:16 DC реле земята вина | | |
|
| За DC (неоснователни система), аз съм виждал зарядни устройства с две жични крушки в серия от положителния терминал на отрицателна терминал. Луковиците са оценени за пълното DC напрежение и разделение на напрежението сравнително равномерно и двете светят слабо.
Сега, свържете общ възел (между двете крушки) на земята. Ако някоя от негативните терминал или положителния терминал се shorted на земята, една крушка ще изляза и другите ще светят ярко (и в зависимост от това кой, знаеш къде е по вина). В действителност, ако вината е мека вина (с някои импеданс) една крушка ще светят ярко, отколкото другите. Това е една добра визуално откриване (но лесно може да бъдат променени, за да генерира аларма и др.)
Имайте предвид, това е конкретен случай (неоснователни DC система, както и за кола). Надявам се, че помага някои.
-Jonathan |
|
 |
zenisle
| 27-ми юли 2006 година 4:20 вина автомобил земята | | |
|
| | onnect общата възел (между двете крушка |
|
 |
Google AdSense

| 27-ми юли 2006 година 4:20 Реклами | | |
|
|
|
|
 |
mcmangelo
Регистриран на: 27-ми Юни 2009 Мнения: 1 Местоположение: Саудитска Арабия
| 27-ми юни 2009 19:37 как да се открие грешка земята | | |
|
| Неговият наистина трудно да се намери на действителното местоположение на земята грешка в живо състояние на постоянен ток мощност борда разпределение, специално с всяка верига, която има свой отделен разпределен товар. В един от разпространение на борда е свързан A DC Земята грешката реле, това реле има различни текущата настройка за надзор на земята вина, вариращи 1 mA до 10 mA. Регистрирахме earthfault в системата за регистриране на 4,5 mA вина, което е толкова трудно да се определи мястото, тъй като ние не може да изключен / изолиране на отделни MCB в разпределението борда, че би могло да доведе загубата на захранването на всеки вериги. Тези схеми са били използвани за Комутационни система за контрол, SCADA и аварийно осветление. Има ли начин да се определи кои точно схеми в разпределението на борда има earthfaulted връзка? DC earthfault е повреден някои от нашите Battery Charger, Токоизправители. |
|
 |