Правила | Последни публикации | RSS тема | Търсене | Регистрация | Вход

Как мога да открие грешка земята?

Post new topic Reply to topic EDAboard.com Форуми -> Analog Circuit Design -> Как мога да открие грешка земята?
Автор Съобщение
xxtigerxx

Подпомогнат: 5

Post 26-ти юли 2006 13:55

DC земята вина

познавате ли някой схема за да мога да открие грешка земята.

Раз
Върнете се в началото
IanP

Подпомогнат: 1540

Post 26-ти юли 2006 14:21

DC релета земята вина

В вериги AC можете да използвате RCDs (остатъчен текущата устройство) или GFM (приземен наблюдава вина) .. Повече информация за двете могат лесно да бъдат намерени Googling ..

В вериги DC досега не са срещали всяка надеждна верига ..

С уважение,
IanP
Върнете се в началото
jonw0224

Подпомогнат: 28

Post 27-ми юли 2006 година 4:16

DC реле земята вина

За DC (неоснователни система), аз съм виждал зарядни устройства с две жични крушки в серия от положителния терминал на отрицателна терминал. Луковиците са оценени за пълното DC напрежение и разделение на напрежението сравнително равномерно и двете светят слабо.

Сега, свържете общ възел (между двете крушки) на земята. Ако някоя от негативните терминал или положителния терминал се shorted на земята, една крушка ще изляза и другите ще светят ярко (и в зависимост от това кой, знаеш къде е по вина). В действителност, ако вината е мека вина (с някои импеданс) една крушка ще светят ярко, отколкото другите. Това е една добра визуално откриване (но лесно може да бъдат променени, за да генерира аларма и др.)

Имайте предвид, това е конкретен случай (неоснователни DC система, както и за кола). Надявам се, че помага някои.

-Jonathan
Върнете се в началото
zenisle

Подпомогнат: 2

Post 27-ми юли 2006 година 4:20

вина автомобил земята

onnect общата възел (между двете крушка
Върнете се в началото
Google
AdSense
Google Adsense

Post 27-ми юли 2006 година 4:20

Реклами

Върнете се в началото
mcmangelo

Post 27-ми юни 2009 19:37

как да се открие грешка земята

Неговият наистина трудно да се намери на действителното местоположение на земята грешка в живо състояние на постоянен ток мощност борда разпределение, специално с всяка верига, която има свой отделен разпределен товар.
В един от разпространение на борда е свързан A DC Земята грешката реле, това реле има различни текущата настройка за надзор на земята вина, вариращи 1 mA до 10 mA.
Регистрирахме earthfault в системата за регистриране на 4,5 mA вина, което е толкова трудно да се определи мястото, тъй като ние не може да изключен / изолиране на отделни MCB в разпределението борда, че би могло да доведе загубата на захранването на всеки вериги. Тези схеми са били използвани за Комутационни система за контрол, SCADA и аварийно осветление.
Има ли начин да се определи кои точно схеми в разпределението на борда има earthfaulted връзка?
DC earthfault е повреден някои от нашите Battery Charger, Токоизправители.
Върнете се в началото
Арабски версия Българска версия Каталонски версия Чешки език Датската версия Немски език Версия на гръцки език Английска версия Испанска версия Версия на фински език Френски език Хинди версия Хърватски версия Индонезийски версия Италиански език Иврит версия Японска версия Корейски вариант Версия на литовски език Версия на латвийски език Холандски версия Норвежки версия Полска версия Португалски език Румънски версия Руска версия Словашка версия Версия на словенски език Сръбски версия Шведски език Тагалог версия Украински версия Виетнамски версия Китайски версия
Post new topic Reply to topic EDAboard.com Форуми -> Analog Circuit Design -> Как мога да открие грешка земята?
Страница 1 от 1

subj

text

Всички времена са GMT 1 час
Подобни теми:
как да се открие място за грешка в IC порта ниво (1)
Земята грешка (3)
Откривам кратък от 12V DC система, за да Мрежово Земята (2)
помощ! Как мога да получа motosim, които могат да simulatein моторни вина (2)
Как мога да открие ИЧ Beam (3)
Как мога да открие заета телефонна линия с MCU? (7)
Как мога да открие на 3 възможни състояния в автобуса RS485? (5)
Как мога да открие положителен край на сигнал в Verilog? (5)
Как мога да се открие последните позиции в един смяна цифров сигнал (3)
Как да тествате качеството на земята връзка? (2)

Злоупотреба | | администратор | | Модератори | | Подкрепете ни | | карта на сайта
RSS тема