Правила | Последни публикации | RSS тема | Търсене | Регистрация | Вход

Покажи об. / мин & м / сек в Visual Basic

Post new topic Reply to topic EDAboard.com Форуми -> Програмиране и PC Интерфейс -> показва об. / мин & м / сек в Visual Basic
Автор Съобщение
kiddly2

Post 31ви Май 2006 1:50

Покажи об. / мин & м / сек в Visual Basic

Аз съм се използва опто-прекъсвач за измерване на скоростта, но не в добро в програмирането

всеки може да ръководство да ми напише програма за показване на честотата на въртене & м / сек при използване на Visual Basic parallal пристанище.

благодарности
Неутрални
Върнете се в началото
Google
AdSense
Google Adsense

Post 31ви Май 2006 1:50

Реклами

Върнете се в началото
eelinker

Подпомогнат: 12

Post 17-ти юни, 2006 17:54

Re: покажете об. / мин & м / сек в Visual Basic

U трябва да използвате ActiveX да четат и пишат на паралелния порт чрез методи и свойства на тази ActiveX контрол.
Върнете се в началото
Арабски версия Българска версия Каталонски версия Чешки език Датската версия Немски език Версия на гръцки език Английска версия Испанска версия Версия на фински език Френски език Хинди версия Хърватски версия Индонезийски версия Италиански език Иврит версия Японска версия Корейски вариант Версия на литовски език Версия на латвийски език Холандски версия Норвежки версия Полска версия Португалски език Румънски версия Руска версия Словашка версия Версия на словенски език Сръбски версия Шведски език Тагалог версия Украински версия Виетнамски версия Китайски версия
Post new topic Reply to topic EDAboard.com Форуми -> Програмиране и PC Интерфейс -> показва об. / мин & м / сек в Visual Basic
Страница 1 от 1

subj

text

Всички времена са GMT 1 час
Подобни теми:
MATLAB - 의 GUI 는 Visual Basic & часа (13)
Какво е по-добре Visual Basic, Visual C или Delphi? (79)
Как да промените размера на изображения в Visual Basic 6? (3)
Проблем в Interfacin А да uController на Visual Basic (4)
Microcontroller & Visual Basic (8)
8051 & Visual Basic (2)
Visual Basic и 8051 (20)
кой е по-добре Visual C или Visual Basic за GUI (8)
Нуждаете се от помощ в един Visual Basic (1)
Нуждаете се от помощ във Visual Basic 6.0 (5)

Злоупотреба | | администратор | | Модератори | | Подкрепете ни | | карта на сайта
RSS тема