Правила | Последни постове | темата RSS | Търсене | Регистрация | Вход

Часовник и възстановяване на данни?

Post new topic Reply to topic EDAboard.com Форуми -> Аналогов Верига Дизайн -> часовник и възстановяване на данни?
Арабски версия Българска версия Каталонски версия Чешка версия Датска версия Немска версия Гръцки версия Английска версия Испански версия Фински версия Френска версия Хинди версия Хърватски версия Индонезийски версия Италианската версия Иврит версия Японска версия Корейски вариант Литовски версия Латвийски версия Нидерландски език Норвежки версия Полски версия Португалски версия Румънски версия Руска версия Словашка версия Словенски версия Сръбската версия Шведска версия Тагалог версия Украински версия Виетнамски версия Китайски версия
Автор Съобщение
ithink

Присъединил се: 01 юли 2005

Post 17 май 2006 5:17 часовник и възстановяване на данни?
Tags: CDR matlab модел

Здравейте, всички
Аз съм голямо страдание трудност в моите изследвания за Становище дизайн, аз прочетох няколко статии, като например''един 10gb / и CMOS CDR съединение с аналогово фаза interpolater'', и така нататък, и направи много усилия за обучение CDR principle.but Имам няма напредък в дизайна CDR, сега искам да изгради математически модел с фазата interpolater в matlab, Смятам, че е много трудно. Може би ще предложим и някои съвети или хартия с мен!
благодарности
Обратно към началото
View user's profile
analogartist

Присъединил се: 18 Март 2005

Post 17 май 2006 5:46 Re: часовник и възстановяване на данни?
Tags: часовник оползотворяване схеми теория и конструкция монолитна фаза-заключена петелки и часовник оползотворяване схеми: теория и конструкция верига възстановяване съединение възстанови часовник razavi PL часовник възстановяване CDR razavi часовник възстановяване теория

Тъй като сте моделиране веригата и не проектирането я ... Можете да започнете с някои прости съединение с Становище като детектор фаза или фаза на честотата детектор. Всичко, което трябва е основно разбиране на начина на работа и можете да започнете от теб моделиране и добави nonlinearities като отидеш заедно ...

Тази книга е голяма начална място:
Монолитна Фаза-Затворени електрически вериги и Часовник Възстановяване схеми: Теория и дизайн от Behzad Razavi
Обратно към началото
View user's profile
ithink

Присъединил се: 01 юли 2005

Post 17 май 2006 6:01 часовник и възстановяване на данни?

Благодаря ти, analogartist

Крайната цел е да проектира CDR верига доволни ни налагат, аз просто започват от математически модел, и стъпка по стъпка да верига дизайн.
Сега аз не разбирам фаза interpolater в CDR система, и са били предназначени PLL веригата успешно, но CDR различава с PLL.
Обратно към началото
View user's profile
eng_islam

Присъединил се: 06 Декември 2005
Подпомогнат: 4

Post 17 май 2006 15:41 Re: часовник и възстановяване на данни?

и ще намерите много бележки по математика и в двата модела и начина на проектиране и също съединение в тази книга

Проектиране на интегрирана схема за оптични комуникации
Behzad Razavi

Съжаляваме, но трябва да имате за вход, за да видите тази закрепване

Обратно към началото
View user's profile
Khaled fayed

Присъединил се: 30 април 2006 година
Подпомогнат: 1

Post 16 октомври 2006 10:50 Re: часовник и възстановяване на данни?

Имам две други лекции, които приличат на по-горе едно и също могат да бъдат полезни:

Съжаляваме, но трябва да имате за вход, за да видите тази закрепване

Обратно към началото
View user's profile
khouly

Присъединил се: 20 Октомври 2003
Подпомогнат: 343

Post 16 октомври 2006 13:27 Re: часовник и възстановяване на данни?

проверявам
http://ocw.mit.edu/OcwWeb/Electrical-Engineering-and-Computer-Science/6-976High-Speed-Communication-Circuits-and-SystemsSpring2003/LectureNotes/index.htm

lect 21: за MSK, и Становище
khouly
Обратно към началото
View user's profile
neoflash

Присъединил се: 02 юли 2005
Публикации: 381
Подпомогнат: 8

Post 25 декември 2006 5:22 часовник и възстановяване на данни?
Tags: CDR matlab модел simulink CDR CDR simulink simulink CDR модел

всеки човек може да качите демо Становище модел в matlab simulink?
Обратно към началото
View user's profile
neter

Присъединил се: 15 юли 2004

Post 15 март 2007 11:02 часовник и възстановяване на данни?

Имате всички двойно-пътека Непрекъснато архитектура модел?
Обратно към началото
View user's profile
xshou

Присъединил се: 17 август 2002
Подпомогнат: 3

Post 17 март 2007 6:31 часовник и възстановяване на данни?
Tags: CDR прехода плътност CDR Z трансфер функцията CDR razavi

Razavi книгата е добър ресурс.

Аз винаги се чувствам, че ще бъде интересно да се използват за вземане на проби модел на данните, т.е. Z трансформира да опише Становище. Това е много полезно, ако считате за статистически характер на прехода плътност --- няма да бъде кратък от уравнения скоро.

А голяма полза от използването на модел за вземане на проби е: той може да модел VCO трансфер функция точно (не само с DC стойност, Kvco). За ниско Q пръстен осцилатор, тя няма да се правят много разлика. Но за LC осцилатор, вие ще видите високо freq малки сътресения от фаза детектор може да предизвика високо freq големите фаза смяна. Това е особено вярно, ако високоскоростен двоичен Становище (bangband тип) е в процес на проучване.

А доктор теза? Може би.
Обратно към началото
View user's profile
czfaileen

Присъединил се: 03 Декември 2005

Post 25 август 2007 19:13 Re: часовник и възстановяване на данни?
Tags: възстановяване на часовника

Здравей, как много начини можем да използваме в Становище?
Може ли да се възстанови часовник от данни с знаейки своята Aux clk?
Обратно към началото
View user's profile
Post new topic Reply to topic EDAboard.com Форуми -> Аналогов Верига Дизайн -> часовник и възстановяване на данни?
Страница 1 от 1 Всички времена са GMT 2 Часа

Abuse | | Управление | | Модератори | | Подкрепете ни | | карта на сайта
Темата RSS