| Автор | Съобщение |
|---|
eletro
Присъединил се: 13 Сеп 2002 Мнения: 26
| 10 април 2006 14:10 трансформатор дизайн на софтуер | | | Tags: софтуер, софтуер трансформатор трансформатор трансформатор дизайн софтуер, софтуер, софтуер трансформатор трансформатор софтуер трансформатор меки трансформатор |
|
| Plz, имам нужда от софтуер за трансформаторни дизайн. Благодарности. |
|
| Обратно към началото | |
 |
Magico
Присъединил се: 10 април 2006 Мнения: 5
| 11 април 2006 12:24 Re: трансформаторни дизайн на софтуер | | | тагове: Т |
|
| Пробвайте тази програма, да намеря тук Elektroda.pl форум.
|
|
 |
Magico
Присъединил се: 10 април 2006 Мнения: 5
| 11 април 2006 12:29 Re: трансформаторни дизайн на софтуер | | | тагове: Т |
|
| Опитайте с това ...
|
|
 |
Ahmad_k
Присъединил се: 21 август 2005 Мнения: 12
| 01 юни 2006 22:35 трансформатор дизайн на софтуер | | | Tags: т ферит дизайна софтуер |
|
| | могат тези софтуерни съставим ферит серепентина? |
|
 |
andy2000a
Присъединил се: 18 юли 2001 Публикации: 756 Подпомогнат: 7
| 18 юни 2006 3:26 трансформатор дизайн на софтуер | | | тагове: Т |
|
| имате някакви дизайн мощност индуктор eBook Аз знам само
L = (VO-VIN мито *) / (I разчесвам * FS)
изчисляване на PWM система.
Имате повече подробности книга говоря за индуктор проектиране и дизайн на филтъра PWM
благодаря |
|
 |
cquboy
Присъединил се: 20 юни 2006 година Мнения: 2
| 20 Юни 2006 11:19 трансформатор дизайн на софтуер | | | тагове: Т |
|
| | Благодаря, но тази работа като Magnatic дизайн? |
|
 |
softbitonline
Присъединил се: 23 август 2005 Мнения: 1
| 21 Сеп 2007 8:29 Re: трансформаторни дизайн на софтуер | | | Tags: трансформаторни дизайн софтуер трансформаторни софтуер софтуерни трансформатор меки трансформаторни дизайн Дизайн Софтуер трансформаторни проектиране на трансформаторни меки за трансформаторни дизайн |
|
| Моля, посетете сайта ми http://www.softbitonline.com за знаят повече за трансформаторни дизайн софтуер. Благодарности,
Baljeet Сингх Vaseer |
|
 |
teja_ryali
Присъединил се: 03 Mar 2008 Мнения: 1
| 03 Mar 2008 20:03 Re: трансформаторни дизайн на софтуер | | | Tags: трансформатор трансформатор софтуер, софтуер, софтуер, софтуер трансформатор трансформатор софтуер трансформатор меки трансформаторни софтуер за трансформатор |
|
| | хей аз нужда параметрите на трансформатора ... whr мога да получа софтуер |
|
 |
Waqar146
Присъединил се: 17 Март 2008 Мнения: 1
| 17 март 2008 17:07 Re: трансформаторни дизайн на софтуер | | | Tags: трансформаторни дизайн трансформаторни софтуер проектиране на трансформаторни трансформаторна мощност дизайн matlab трансформаторни дизайн matlab за трансформаторни дизайн трансформаторни дизайн в matlab |
|
| Hy Im си върша окончателния проект за софтуер за проектиране трансформатор.
Може и моля да ми изпратите Кодекса на MATLAB за Power трансформатор. |
|
 |
biswa
Присъединил се: 02 април 2008 Мнения: 1
| 02 април 2008 11:27 Re: трансформаторни дизайн на софтуер | | | Tags: трансформаторни дизайн софтуер трансформаторни софтуер софтуерни трансформатор трансформатор дизайн софтуери меки трансформаторни дизайн свободен софтуер трансформаторни дизайн Дизайн Софтуер трансформатор |
|
| | softbitonline написа: | Моля, посетете сайта ми http://www.softbitonline.com за знаят повече за трансформаторни дизайн софтуер. Благодарности,
Baljeet Сингх Vaseer | Здравей Baljeet, вашият софтуери са страхотни, но са много скъпи. Може и предоставя каквато и линк за свободно трансформатор дизайн софтуер? |
|
 |
AdvaRes
Присъединил се: 14 февруари 2008 Публикации: 921 Подпомогнат: 42
| 02 април 2008 11:37 Re: трансформаторни дизайн на софтуер | | | Tags: трансформаторни дизайн софтуер трансформаторни софтуер софтуерни трансформатор меки трансформаторни дизайн Дизайн Софтуер трансформаторни проектиране на трансформаторни меки за трансформаторни дизайн |
|
| | softbitonline написа: | Моля, посетете сайта ми http://www.softbitonline.com за знаят повече за трансформаторни дизайн софтуер. Благодарности,
Baljeet Сингх Vaseer |
Той изглежда, че софтуерът е Wonderfull. Но аз все още трябва да опитате инструмента. Има ли някаква оценка / Демо версия? |
|
 |
awaismqsd
Присъединил се: 15 април 2008 Мнения: 1
| 15 април 2008 11:26 Re: трансформаторни дизайн на софтуер | | | тагове: Т |
|
| | Може ли някой PLZ уточни gages на жици accordingto текущата работа способности |
|
 |
jackmanjo
Присъединил се: 22 април 2008 Мнения: 1
| 22 април 2008 22:27 трансформатор дизайн на софтуер | | | тагове: Т |
|
| wats wth точките аз арго изтеглите S / w
Добавен след 2 минути:
з да печелят точки |
|
 |
осакатявам
Присъединил се: 28 май 2001 Мнения: 1194 Подпомогнат: 20 Местоположение: Индия
| 24 април 2008 20:07 Re: трансформаторни дизайн софтуер | | | тагове: Т |
|
| Чакай свободното изтегляне бутона appers. осакатявам PS свободно огледало сега е на разположение. Вие DONT нужда точки, просто кликнете върху нея. осакатявам |
|
 |
manpreet Сингх Dhiman
Присъединил се: 12 май 2008 Мнения: 1
| 12 май 2008 11:17 трансформатор дизайн на софтуер | | | Tags: трансформаторни дизайн софтуер трансформаторни софтуер софтуерни трансформатор меки трансформаторни дизайн Дизайн Софтуер трансформаторни проектиране на трансформаторни малки трансформаторни дизайн |
|
| Искам софтуер за проектиране малки трансформатор. всеки орган може да ми помогне. |
|
 |
paps
Присъединил се: 15 Сеп 2007 Мнения: 14
| 14 май 2008 18:17 трансформатор дизайн на софтуер | | | Tags: трансформаторни дизайн софтуер трансформаторни софтуер софтуерни трансформаторна мощност трансформатор дизайна софтуер меки трансформаторни дизайн изчисли трансформаторни софтуер, софтуер, дизайн трансформатор |
|
| Искам да проектират Аудио Power трансформатор, т.е. Транзисторни Push-Издърпайте основава.
Има ли софтуер, може да ми помогне да се изчисли импеданс, мощност и т.н. |
|
 |
illuminer
Присъединил се: 15 май 2008 Мнения: 1
| 15 май 2008 20:24 трансформатор дизайн на софтуер | | | Tags: трансформаторни дизайн софтуер трансформаторни софтуер софтуерни трансформаторна мощност трансформатор дизайна софтуер меки трансформаторни дизайн Дизайн Софтуер трансформаторни проектиране на трансформаторни |
|
| | Искам да проектират някои трансформаторна мощност три фази, но не мога да намеря софтуер. Някой може да ми помогнеш, Thx |
|
 |
AdvaRes
Присъединил се: 14 февруари 2008 Публикации: 921 Подпомогнат: 42
| 16 май 2008 9:13 Re: трансформаторни дизайн на софтуер | | | Tags: трансформаторни дизайн софтуер трансформаторни софтуер софтуерни трансформаторна мощност трансформатор дизайна софтуер меки трансформаторни дизайн Дизайн Софтуер трансформаторни проектиране на трансформаторни |
|
| | illuminer написа: | | Искам да проектират някои трансформаторна мощност три фази, но не мога да намеря софтуер. Някой може да ми помогнеш, Thx |
Тук е търговска версия.
http://www.softbitonline.com
Моля IDF можете да получите демо версия изпратете ми я.
Благодарности. |
|
 |