| Автор | Съобщение |
|---|
helio1972
Присъединил се: 30 Октомври 2003 Мнения: 92 Подпомогнат: 5
| 04 март 2006 17:44 HFSS инстркцията | | | Tags: hfss форум hfss настойнически настойнически hfss форум hfss hfss edaboard Инструкция hfss tuto hfss |
|
| Здрасти, Имам бил установен контакт с много хора от Edaboard форум за HFSS настойнически. Така че, имам uploded един настойнически със своите HFSS проекти. Надявам се, че тази работа ще бъде полезна.
|
|
| Обратно към началото | |
 |
steveo2014
Присъединил се: 02 април 2006 Мнения: 1
| 03 април 2006 7:46 Re: HFSS инстркцията | | |
|
| Още уроци
|
|
 |
nghalion
Присъединил се: 30 април 2006 година Публикации: 6 Местоположение: Египет
| 14 май 2006 23:47 Re: HFSS инстркцията | | | Tags: hfss RF MEMS превключвате hfss hfss MEMS MEMS hfss hfss RF MEMS ansoft hfss MEMS RF MEMS hfss |
|
| | Мога ли да useAnsoft HFSS за симулиране на RF MEMS ключове? |
|
 |
cvenkat
Присъединил се: 08 юни 2005 Мнения: 96 Подпомогнат: 1
| 15 май 2006 13:04 Re: HFSS инстркцията | | | Tags: hfss RF MEMS превключвате hfss hfss MEMS MEMS в hfss hfss завъртите част MEMS hfss hfss RF MEMS |
|
| Здрасти, Да можете да използвате HFSS да симулирате RF MEMS превключватели. Но ти cannnot имат couplked електромеханични симулации. Вие можете да симулирате за S-параметри С преминаването CLOSED и преминаването OPEN. Можете да използвате опцията част завъртите в HFSS CU CV |
|
 |
chuckdiesal
Присъединил се: 23 май 2006 Мнения: 1
| 23 май 2006 23:32 Re: HFSS инстркцията | | | Tags: hfss настойнически настойнически hfss tuto hfss hfss настойнически настойнически hfss hfss настойнически HFS настойнически |
|
| | Можеш ли да ми изпратите HFSS настойнически сте публикували 4 март 2006 година. Аз съм нов в сайта и не разполагат с достатъчно точки за изтегляне. електронна поща: charleshholland (на) yahoo.com |
|
 |
cvenkat
Присъединил се: 08 юни 2005 Мнения: 96 Подпомогнат: 1
| 26 май 2006 18:49 Re: HFSS инстркцията | | |
|
| Здрасти, обикновено се наръчници с софтуери. Y направя много ЗОП търсите ръководства? CV |
|
 |
al303576
Присъединил се: 26 Юни 2004 Мнения: 19 Подпомогнат: 2
| 27 май 2006 2:15 Re: HFSS инстркцията | | |
|
| | steveo2014 написа: | | Още уроци |
където ще намерите този Docs човек ...... Толкова се радвам ... Можеш ли да публикувате връзката на страница? |
|
 |
Mshafee
Присъединил се: 04 юни 2006 Мнения: 23 Подпомогнат: 1
| 04 юни 2006 12:49 Re: HFSS инстркцията | | |
|
| | steveo2014 написа: | | Още уроци |
Здравейте всички,
Може ли да ми изпратите частни уроци да ми поща, shafee_9782 (AT) hotmail.com, тъй като не можех да ги свалите?. Благодарности.
С най-добри пожелания |
|
 |
farz
Присъединил се: 05 Юни 2006 Мнения: 1
| 05 юни 2006 22:35 Re: HFSS инстркцията | | | Tags: hfss настойнически настойнически hfss tuto hfss hfss настойнически настойнически hfss hfss настойнически HFS настойнически |
|
| Здрасти,
Аз съм твърде нов и не може да настойнически тези файлове. Може ли да ги изпращате до мен renaissencef (AT) hotmail.com?
Това би било много полезно, тъй като на мен, като от време на време, за да разберете как да отидете в около HFSS ..
Много благодаря. Farz |
|
 |
Amira1
Присъединил се: 11 юни 2006 Мнения: 7
| 12 юни 2006 2:15 HFSS инстркцията | | | Tags: hfss пръстен резонатор hfss microstrip резонатор hfss hfss hfss microstrip резонатор |
|
| привет Мога ли да useAnsoft HFSS за симулиране на microstrip пръстен резонатор |
|
 |
i_m_aries2
Присъединил се: 22 юни 2006 Мнения: 2
| 22 юни 2006 9:52 Re: HFSS инстркцията | | |
|
| здрасти
Може ли да ми изпратите частни уроци да ми поща, i_m_aries2 (AT) yahoo.com, както аз съм нов и DONT HAV точки да ги свалите?. Благодарности.
С най-добри пожелания |
|
 |
bongao
Присъединил се: 08 юни 2006 Публикации: 9
| 11 юли 2006 5:54 HFSS инстркцията | | |
|
| Здрасти,
Защо не мога да го изтеглите?
Може ли причината за unenough точки?
Благодарности, |
|
 |
minder
Присъединил се: 12 юли 2006 Мнения: 1
| 12 юли 2006 23:14 Re: HFSS инстркцията | | |
|
| DONT знам дали това е, което ви търси .. но тук се
|
|
 |
premmy
Присъединил се: 13 юли 2006 Публикации: 6
| 21 юли 2006 0:09 HFSS инстркцията | | | Tags: hfss настойнически настойнически hfss hfss уроци hfss microstrip настойнически hfss антена настойнически tuto hfss hfss настойнически пластир |
|
| | hfss уроци по microstrip пластир антена някой? |
|
 |
jinhaozi
Присъединил се: 08 юли 2002 Мнения: 47 Подпомогнат: 1
| 23 юли 2006 5:16 Re: HFSS инстркцията | | | Tags: hfss настойнически настойнически hfss tuto hfss ръководството на hfss hfss настойнически настойнически hfss hfss настойнически |
|
| | коя версия на HFSS ти е за начинаещи, благодаря |
|
 |
пустош
Присъединил се: 01 август 2006 Мнения: 3
| 01 август 2006 17:39 Re: HFSS инстркцията | | |
|
| Здравейте всички,
Im нови за този форум и не са достатъчно точки за определяне на файловете, може да ви изпрати указания към моята поща на адрес: bwthong (AT) gmail.com
Много благодаря. |
|
 |
DANYLEN1979
Присъединил се: 02 август 2006 Мнения: 1
| 02 август 2006 10:58 Re: HFSS инстркцията | | | Tags: hfss настойнически настойнически hfss tuto hfss hfss настойнически настойнически hfss hfss настойнически HFS настойнически |
|
| | Можеш ли да ми изпратите HFSS настойнически сте публикували 4 март 2006 година. Аз съм нов в сайта и не разполагат с достатъчно точки за изтегляне. електронна поща: dany.lenox (AT) клубни internet.fr |
|
 |
savedadogs
Присъединил се: 11 Декември 2003 Мнения: 95 Подпомогнат: 11 Местоположение: Калифорния
| 05 август 2006 11:51 Re: HFSS инстркцията | | |
|
| | Друг настойнически: http://emtalk.com/tut_1.htm |
|
 |
yugamart
Присъединил се: 06 август 2006 Мнения: 19
| 10 август 2006 11:15 HFSS инстркцията | | | Tags: hfss форум hfss настойнически настойнически hfss форум hfss hfss дизайн настойнически настойнически за hfss hfss потребител форум |
|
| Здравейте всички,
Аз съм нов потребител на този форум и hfss също. Този настойнически е хубаво да опитаме. Благодарности Имах изпробвате този hfss_examples (hfss_bpf). На hfss Дизайн / проект имоти там е около 5 / 6 т. този не можех да разбера за да го използвате (стойност, оптимизация, настройка и т.н.). Можете ли да ми помогне някои начинаещи от вас, той ще бъде велик продължаващото hfss_bpf този филтър. Благодаря Sr. лошо Ланг. |
|
 |
chulin
Присъединил се: 20 юни 2006 година Мнения: 3
| 22 август 2006 17:35 Re: HFSS инстркцията | | | Tags: hfss настойнически настойнически hfss hfss уроци за начинаещи hfss hfss антена настойнически tuto hfss ръководството на hfss |
|
| | Здравейте всички! Търся някои уроци от HFSS за perfom антена масиви. |
|
 |
kobeidat
Присъединил се: 21 Сеп 2006 Мнения: 1
| 24 Sep 2006 19:45 Re: HFSS инстркцията | | | Tags: hfss настойнически настойнически hfss hfss уроци tuto hfss hfss настойнически настойнически hfss hfss настойнически |
|
| Здравейте всички,
Можеш ли да ми изпратите ръководства на моя имейл, kobeidat (AT) gmail.com, нямам точки?
Аз имам този HFSS ръководството на моя компютър.
С най-добри пожелания
|
|
 |
voh
Присъединил се: 19 май 2006 Публикации: 122 Подпомогнат: 56
| 27 Sep 2006 23:37 HFSS инстркцията | | |
|
| Здравейте, момчета Можете да намерите всички най-много тук
http://www.ansoft.com/converge/ |
|
 |
mehdi_d
Присъединил се: 10 октомври 2006 Мнения: 1
| 10 октомври 2006 10:17 Re: HFSS инстркцията | | | Tags: hfss настойнически настойнически hfss tuto hfss hfss настойнически настойнически hfss hfss настойнически HFS настойнически |
|
| | Здравей може и да ми помогне за hfss настойнически моля изпратете на моя имейл благодарение пощата ми dslam_a (на) yahoo.com |
|
 |
schusters
Присъединил се: 02 Ноември 2006 Мнения: 2
| 02 ноември 2006 17:20 Re: HFSS инстркцията | | |
|
| Здрасти! Може някой моля да ми изпратите първото предлагани настойнически към моята електронна поща simonschuster (AT) gmx.de, тъй като Newbie и не са имали възможност да съберат точки за достъп.
Благодаря много, Саймън |
|
 |
sengar_vijay
Присъединил се: 31 юли 2006 Мнения: 39 Местоположение: Мумбай Индия
| 03 ноември 2006 7:37 HFSS инстркцията да научите сонда фуражи | | | Tags: hfss настойнически настойнически hfss hfss уроци за начинаещи hfss hfss ръководството фуражи tuto hfss храна в hfss |
|
| Търся някои уроци по HFSS.
така че да могат да научат повече за храна чрез сонда hfss |
|
 |
wiztronix
Присъединил се: 22 Март 2006 Публикации: 138 Подпомогнат: 6 Местоположение: Индия
| 03 ноември 2006 10:24 Re: HFSS инстркцията | | | Tags: hfss змиевиден hfss hfss змиевиден |
|
| | Някой знае къде мога да намеря hfss някои неща по криволичещ антени? |
|
 |
czheng
Присъединил се: 05 Ноември 2006 Мнения: 5
| 05 ноември 2006 4:47 Re: HFSS инстркцията | | |
|
| тук е ръководството на ansoft
|
|
 |
toyotacamry
Присъединил се: 01 Сеп 2006 Мнения: 16
| 05 ноември 2006 9:46 HFSS инстркцията | | | Tags: hfss hfss hfss примери hfss чай |
|
| | Аз търся HFSS някои примери за чай съединение. Някой да знае къде мога да ги получи? |
|
 |
wiztronix
Присъединил се: 22 Март 2006 Публикации: 138 Подпомогнат: 6 Местоположение: Индия
| 06 Ное 2006 10:06 Re: HFSS инстркцията | | | Tags: hfss настойнически настойнически hfss hfss стъпка по стъпка tuto hfss hfss настойнически настойнически hfss стъпка по стъпка hfss |
|
| Ей toyotacamry, в помощния файл с HFSS е с една стъпка по стъпка настойнически на вземане на Т-waveguides ... Просто отидете през тази .. неговите доста подробно и лесно да се следват .. ако ти арго намеря, нека ти знаеш .. Аз ще го публикувате тук ..
с уважение, wiztronix |
|
 |
korima
Присъединил се: 10 Ноември 2006 Мнения: 1
| 10 ноември 2006 11:16 Re: HFSS инстркцията | | | Tags: hfss hfss hfss |
|
| Hi всеки,
Аз също съм нов в тази група .. Опитвам се да създам Archimedean спирала антена с HFSS но съм малко проблеми с геометрията. Някой знае ли как мога да се създаде такава антена по прост начин? Има ли възможност да се включи специална библиотека или primitives?
Много благодаря! korima |
|
 |