Правила | Последни публикации | RSS тема | Търсене | Регистрация | Вход

Помощ за "проектиране и изграждане на цифров приемник"

Post new topic Reply to topic EDAboard.com Форуми -> цифровата комуникация -> Помощ "проектиране и изграждане на цифров приемник"
Автор Съобщение
Hsumon

Post 15-ти февруари 2006 11:22

Помощ за "проектиране и изграждане на цифров приемник"

Бих да introtude m myself.I "Мис Hsumon.I идват от
Янгон, m Myanmar.I "за изследване на д thesis.So аз искам да знам как да prprepair за моята теза заглавие и как да търсите препратка към corcern с мен.
Ако имате licture време и вие сте моят интерес заглавие, ние ще се срещнем в интернет за да обсъдят за моя проект. Сега аз съм интересен на DVB-T приемник, но това не е Iknow easy.So благодаря, ако ще ръководи и моят интерес заглавие.
Благодаря за вашето внимание.
Върнете се в началото
Google
AdSense
Google Adsense

Post 15-ти февруари 2006 11:22

Реклами

Върнете се в началото
zolam

Подпомогнат: 9

Post 16-ти февруари 2006 14:58

Re: Помощ за "проектиране и строителство на един цифров приемник &

Погледни в областта на науката и Zarlink сайтове. те предлагат там някои глобални решения
Върнете се в началото
Арабски версия Българска версия Каталонски версия Чешки език Датската версия Немски език Версия на гръцки език Английска версия Испанска версия Версия на фински език Френски език Хинди версия Хърватски версия Индонезийски версия Италиански език Иврит версия Японска версия Корейски вариант Версия на литовски език Версия на латвийски език Холандски версия Норвежки версия Полска версия Португалски език Румънски версия Руска версия Словашка версия Версия на словенски език Сръбски версия Шведски език Тагалог версия Украински версия Виетнамски версия Китайски версия
Post new topic Reply to topic EDAboard.com Форуми -> цифровата комуникация -> Помощ "проектиране и изграждане на цифров приемник"
Страница 1 от 1

subj

text

Всички времена са GMT 1 час
Подобни теми:
Какво е "мек старт" и "мъртво време" на (5)
произношението на "FPGA" и "CPLD" (3)
Решение на "Анализ и проектиране на аналогови ИК" (7)
Какво е значението на "WAT", "BEOL" и & (3)
Каква е разликата между "Прехвърляне на задвижване" и "драйверите (1)
P & R само с "LEF" файл, и не "Lib" (4)
как може да се измери "мощност" и "СТВ" за мравка (4)
"Дигитален Дизайн" от книгата MorrisMano искането (6)
Какво е различна за "UGBW" и "GBW"? (1)
когато termiinal "ДН" и "ПОД" Conne (2)

Злоупотреба | | администратор | | Модератори | | Подкрепете ни | | карта на сайта
RSS тема