Правила | Последни постове | темата RSS | Търсене | Регистрация | Вход

Електронни услуги

Post new topic Reply to topic EDAboard.com Форуми -> Професионална Хардуер и електроника Дизайн -> Електронни услуги
Арабски версия Българска версия Каталонски версия Чешка версия Датска версия Немска версия Гръцки версия Английска версия Испански версия Фински версия Френска версия Хинди версия Хърватски версия Индонезийски версия Италианската версия Иврит версия Японска версия Корейски вариант Литовски версия Латвийски версия Нидерландски език Норвежки версия Полски версия Португалски версия Румънски версия Руска версия Словашка версия Словенски версия Сръбската версия Шведска версия Тагалог версия Украински версия Виетнамски версия Китайски версия
Автор Съобщение
Ganymede

Присъединил се: 28 октомври 2001

Post 02 март 2002 2:08

Знам, че това ще proboably отвори цяло може на червеи - но можете ли да отидем.

Ако аз да предлагат услугата за прехвърляне на хартия чертежи CAD формати и трансфер на файлове между различни формати, платформи, какво ще кажете ще бъде най-добрата колекция от инструменти и железария / софтуер за работа.

AutoCad изглежда да е най-дог с общ чертеж работа - DXF файлове ще бъдат най-добрия формат за скокове във платформи?

Що се отнася до услугите на печатни платки! - Къде да започна. Какво ще ми струва това да се започне?

PS Да знам къде съм - Мисля, че това е най-доброто място да поиска този въпрос.
Обратно към началото
View user's profile
Google
AdSense

Post 02 март 2002 2:08 Реклами

Обратно към началото
mrlogical
Гост

Post 03 март 2002 2:20

Опитайте P * Хотел 99 SE за вашата схематични улавяне и оформлението на печатни платки, това е доста добра. Тя също ще се превърнат в акад. на DXF или DWG файлов формат. разбирам от този форум.
Обратно към началото
View user's profile
Ganymede

Присъединил се: 28 октомври 2001

Post 03 март 2002 20:47

Благодаря Тони - Вашето друг да препоръча този пакет за мен.

Anyyone във Великобритания зная на finacial подкрепа аз я получите - (Gov. Нова сделка може би - такива неща).

Im правят много изследвания в това, което хората могат да искат в услуга на Im мислене - но неговото финансиране от безработните самостоятелно заетите е един ад на стъпка.

Отколкото предварително.
Обратно към началото
View user's profile
Phytex

Присъединил се: 16 Декември 2001
Публикации: 176

Post 08 март 2002 9:47

Благодаря ти за инфо!
Обратно към началото
View user's profile
Post new topic Reply to topic EDAboard.com Форуми -> Професионална Хардуер и електроника Дизайн -> Електронни услуги
Страница 1 от 1 Всички времена са GMT 2 Часа

Abuse | | Управление | | Модератори | | Подкрепете ни | | карта на сайта
Темата RSS