| Автор | Съобщение |
|---|
pseudockb
| 20 септември 2005 година 2:08 сайт: www.edaboard.com CMOS Switch | | |
|
| | Здравейте, бих искал да знам как да определя размера на ключове MOS. От това, което знам, размер следва да бъде малка, за да имат по-малко такса инжекция, но размер следва да бъде голям, за да имат малки "НА" съпротива. Освен това, често съм чувал за хора, които се възползват от полу-сляпо Switch размер да се намали таксата инжекция. Бих искал да знам защо тя е на сляпо преминаване трябва да бъдат половин размер? Друго нещо, което аз не съм сигурен дали е по-голямата част свързване на ключа NMOS трябва да бъде свързана към нейния източник или на земята. (N-добре процес), да намеря, че и двете връзка даде различно напрежение в своите изводи. Какво е обща практика да връзвам по-голямата част връзка и причината зад него. Благодаря предварително. |
|
| Върнете се в началото | |
 |
flushrat
| 20 септември 2005 година 3:03 Re: Проектиране на аналогови MOS Switch | | |
|
| | На изискването за устойчивост, а не такса инжекция определят minum W. dummu размер полувреме ще absobe инжектирания такса от Switch (поема половината от таксата поток на източника и половина да се отцеди). Насипни свързан със земята. |
|
 |
sunking
| 20 септември 2005 година 3:49 Проектиране на аналогови MOS Switch | | |
|
| избегне инжектиране такса, можете да използвате CMOS ключа и две часовник фаза, в която Q1 Q2 и Q2, каза Q2 "е нищо повече от В2. И вие можете да referece някои хартия или книга за ADC |
|
 |
pulkit шах
| 20 Септември, 2005 13:02 Re: Проектиране на аналогови MOS Switch | | |
|
| | Dummy преминаване ще има обратна полярност от ключа. Опитваш се да се запази, попадащи край на превключите бързо. Също така сляпо сигнал трябва да превключите известно закъснение в сравнение с нормалното преминаване на сигнала, така че тя наистина може да задрасквам таксата. |
|
 |
pseudockb
| 22-ри септември 2005 2:18 Re: Проектиране на аналогови MOS Switch | | |
|
| | Здравейте, бих искал да уточня, изложението на "преминаване Dummy ще има обратна полярност от ключа". Да ви кажа, че ако преминаването е NMOS, тогава трябва да бъде сляпо PMOS? Или искаш да кажеш, че ако преминаването е, тогава манекен е изключено и обратно? Благодарности. |
|
 |
arindrajiitkgp
| 22-ри септември 2005 14:04 Re: Проектиране на аналогови MOS Switch | | |
|
| здрасти
, когато проектирате ckt тогава милиона NMOS и PMOS са техните. Сега, ако всички bulks са свързани с GND / VDD след vth на NMOS / PMOS не се променят поради промяна на насипни напрежение becaz всички bulks са същите потенциал. Сега, ако сте свързани с източника (когато всички източници, които не са свързани с GND), тогава vth промени, дължащи се промяна на кораби за насипни потенциал .... това е в извършване на цялостната си ckt.thanks |
|
 |
Google AdSense

| 22-ри септември 2005 14:04 Реклами | | |
|
|
|
|
 |
nuiscet