| Автор | Съобщение |
|---|
preda
Присъединил се: 29 Ноември 2003 Мнения: 47
| 04 април 2005 7:58 Проект CDROM AUDIO контролер с PIC | | |
|
| Здравейте приятели. Аз съм качвате файлове използвайки проект pic16f877
Последно редактирано от preda от 15 април 2005 17:47; редактирано 2 пъти общо |
|
| Обратно към началото | |
 |
Кора
Присъединил се: 26 Март 2005 Публикации: 179 Подпомогнат: 8 Местоположение: Мароко
| 04 април 2005 14:00 Re: Моля, помогнете ми проект CDROM AUDIO контролер с PIC | | |
|
| Тук има магия

Надявам се това да ви помогне да
|
|
 |
Henrico
Присъединил се: 25 август 2004 Мнения: 45 Подпомогнат: 1
| 05 април 2005 6:59 Re: Моля, помогнете ми проект CDROM AUDIO контролер с PIC | | |
|
| | preda написа: | Здравейте кора Благодаря ви много за помощта е hexcode в zipfile С уважение
Preda |
Здравейте Preda, Били ли сте се ПХБ за този проект?
С уважение |
|
 |
M! К
Присъединил се: 22 април 2002 Публикации: 832 Подпомогнат: 73
| 06 април 2005 14:31 Re: CDROM AUDIO Контролер с Atmel | | | Tags: CD ROM аудио контролер проект CDROM CD ROM контрол проект контролер Аудио CD ROM контролер CDROM CDROM контролера схематични контролер Аудио CD ROM |
|
| | preda написа: | | CDROM AUDIO контролер с Atmel е един проект version_2 представи пред приятели. | Аз бях на възстановяване, ehem, орел повредени файлове, които не можеха да бъдат отворени. Освен това съм на печатни схеми в PDF файлове за тези от вас, не притежаващ орел.
BTW. някои Infos липсват: връзките между отделенията, някои устройства спецификациите (например Q3 = 24MHz?), описания др Preda, че би било хубаво, ако бихте могли да предоставят тези Infos.
Изглежда наистина добра работа 
Mik
|
|
 |
Henrico
| 08 април 2005 6:56 Моля, помогнете ми проект CDROM AUDIO контролер с PIC | | |
|
| | Някой направил ПХБ оформление за Уилсън аудио контролер? Ако е така, моля да споделяте иначе аз ще се опитам да направя време, за да направите това, че е безсмислено всеки проектиране на печатни платки за един проект. |
|
 |
preda
| 09 април 2005 5:01 Re: Моля, помогнете ми проект CDROM AUDIO контролер с PIC | | |
|
| Здравейте аз съм направени ПХБ за този проект отворен файл за печатни платки P * Хотел
|
|
 |
preda
| 10 април 2005 5:12 Re: Моля, помогнете ми проект CDROM AUDIO контролер с PIC | | |
|
| PCB.PDF ФАЙЛ
|
|
 |
dipsi111
Присъединил се: 16 април 2003 Мнения: 14
| 10 април 2005 23:29 Re: Моля, помогнете ми проект CDROM AUDIO контролер с PIC | | | Tags: mucop |
|
| Привет!
Има някой изпитва Уилсън аудио контролер (изглежда, че това е MuCop)? Същата схема е била discous върху други форум DiyAudio и там се казва, че администраторът не работят много добре с оригиналния фърмуер.
Наздравици |
|
 |
davesaudio
Присъединил се: 10 май 2004 Мнения: 12
| 13 април 2005 5:30 Re: Моля, помогнете ми проект CDROM AUDIO контролер с PIC | | | Tags: mucop mucop източник |
|
| Всъщност, това би било хубаво, ако някой, който има debugged на opensource mucop ще споделят коригирани източник. Аз знам избирател проект (2004) не работят, но играе единични песни, както е. D |
|
 |
davesaudio
Присъединил се: 10 май 2004 Мнения: 12
| 20 Април 2005 5:17 Re: Проект CDROM AUDIO контролер с PIC | | | Tags: mucop Pic mucop |
|
| Хора аз съм объркан. Картината в първия пост е Уилсън mucop 16f877 asm. Какъв е бил качен е atmel базиран проект в C. изглежда повече като onhold ver2? |
|
 |
Henrico
| 21 април 2005 14:54 Re: Проект CDROM AUDIO контролер с PIC | | | Tags: аудио контролер базиран проект mucop снимка проект аудио Pic mucop atmel аудио контролер проект Pic аудио |
|
| | davesaudio написа: | Хора аз съм объркан. Картината в първия пост е Уилсън mucop 16f877 asm. Какъв е бил качен е atmel базиран проект в C. изглежда повече като onhold ver2? |
Там са 2 различни контролери, един е mucop/16f877 а вторият е atmel базирани проект. |
|
 |
д-Али
Присъединил се: 04 февруари 2007 Мнения: 1
| 04 февруари 2007 17:17 Проект CDROM AUDIO контролер с PIC | | |
|
| Здрасти Аз съм нов потребител тук, аз съм не е позволено да изтеглите кора на прикачен файл (wilson.zip). може някой моля качете го за мен? |
|
 |
nomad13
Присъединил се: 29 Януари 2007 Публикации: 154 Подпомогнат: 12
| 10 февруари 2007 4:18 Re: Проект CDROM AUDIO контролер с PIC | | |
|
| д-Али
Трябва да се увеличат вашите точки за изтегляне на файл. в момента имате само 0,5 точки означава, че можете да свалите само 500 КБ досие, Cotrex файл от друга страна, е по-голям от 700KB. Аз ще докладва съобщението си да увеличат своя точка след това вече можете да изтеглите файла, който искате. Ако това не работи, опитайте да публикувате отговори увеличи с 3 точки. Можете да направите това с мен, ако го намерите полезни. Благодаря |
|
 |
babatundeawe
Присъединил се: 12 април 2007 Публикации: 105 Подпомогнат: 2 Местоположение: Нигерия
| 18 април 2007 22:34 Re: Проект CDROM AUDIO контролер с PIC | | |
|
| | preda написа: | Здравейте приятели. Аз съм качвате файлове използвайки проект pic16f877 |
preda благодаря за вашата добра работа. PLS, но аз съм като проблем в разбирането как kepad работи. PLS можеш да ми помогнеш. Благодаря в очакване |
|
 |
forsetraunpo
Присъединил се: 23 април 2007 Мнения: 2
| 23 април 2007 5:00 Re: Проект CDROM AUDIO контролер с PIC | | |
|
| | момчета мисля, че мога да се изработи схема за свързване на spdif до 24-битов 192khz аудио КПР за високотехнологични края любители: D |
|
 |
abidr
Присъединил се: 14 февруари 2007 Публикации: 127 Подпомогнат: 6
| 23 април 2007 7:42 Re: Проект CDROM AUDIO контролер с PIC | | |
|
| Здравейте: Изглежда като хубав проект, обаче, с един поглед върху схеми тук са няколко querries: първия LCD изглеждат бъде backlit тип, което означава, че следва да бъде 16 пина не 14 пина един, как обратно осветена LCD функционира? Аз съм правилно ... На второ място Pic IO линии са свързани с по-ниски битове на LCD т.е. D0 до D3, докато стандартните връзка означава, че в рамките на 4 късче операция IO линии трябва да бъдат свързани към D4 да D7? Аз ще се опитам да добавиш IR (Sony) на веригата и ще качите веднъж съм пълен него. |
|
 |
senay
Присъединил се: 28 Ноември 2002 Мнения: 33
| 23 април 2007 8:13 Проект CDROM AUDIO контролер с PIC | | |
|
| | Някой има отворен изходен код за този проект |
|
 |
abidr
Присъединил се: 14 февруари 2007 Публикации: 127 Подпомогнат: 6
| 24 април 2007 5:53 Re: Проект CDROM AUDIO контролер с PIC | | |
|
| Били ли сте опитвали търси във файлове на проекта? има C файлове на кода. |
|
 |
oaghe
Присъединил се: 08 май 2008 Мнения: 1
| 08 май 2008 22:17 Проект CDROM AUDIO контролер с PIC | | |
|
| Благодарение добри проекти
Добавени са след 1 минута:
Здрасти Аз съм нов потребител тук, аз съм не е позволено да изтеглите кора на прикачен файл (wilson.zip). може някой моля качете го за мен? |
|
 |
pasanRobotics
Присъединил се: 12 Януари 2008 Публикации: 8
| 14 юли 2008 18:27 Re: Проект CDROM AUDIO контролер с PIC | | | Tags: rapidshare.com/files/129663029 / |
|
| | oaghe написа: | Благодарение добри проекти
Добавени са след 1 минута:
Здрасти Аз съм нов потребител тук, аз съм не е позволено да изтеглите кора на прикачен файл (wilson.zip). може някой моля качете го за мен? |
Тук U Go
| Код: | | http://rapidshare.com/files/129663029/wilson.zip.html |
R U отиваш да тествате този проект най-скоро |
|
 |